Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Vitamíny pro psy

Je obtížné dodat psímu tělu všechny potřebné vitamíny a živiny pouze pomocí krmiva. Max se velmi stará o svou imunitu a obranyschopnost, protože si nedokáže představit, že by se kvůli nemoci vzdal celodenních her s Mrauem, četných procházek a chutných jídel. Ochotně užívá vitamíny pro psy a kvůli ostatním domácím mazlíčkům vybral vitamínové doplňky pro psy, které jsme zařadili do této kategorie.

Vitamíny pro štěňata

Vitamínová podpora pro štěňata je zvláštní - pro štěňata je to nejen období bezstarostných her a obrovské dávky mazlení, ale také období jejich intenzivního vývoje a růstu, a proto je to také období s vysokými nároky na mnoho vitamínů a minerálů. Štěňatům je třeba dodávat dostatečnou dávku fosforu a vápníku a také všechny látky, které mají vliv na kosterní systém psa - zejména vitaminy skupiny B a vitaminy K a D. Zvláště důležité období pro imunitu štěňat je mezi 4. a 8. týdnem věku - toto období se nazývá "imunitní mezera". Doplňování vitamínů pro štěňata je v tomto období důležité kvůli nedostatku imunitního systému, který je třeba doplnit.

Vitamíny pro dospělé psy

Abyste se vyhnuli nemocem specifickým pro dané plemeno, měli byste svému dospělému zvířeti preventivně podávat vitamíny specifické pro dané plemeno. Podpora vitamínů také přispívá ke zlepšení kondice, imunity a vitality. O srst vašeho psa je třeba pečovat nejen zvenčí, ale také zevnitř - vitamíny na psí srst se vám budou jistě hodit. Přestože je Max velmi statečný pes, jednou se velmi vyděsil rachotu ohňostroje - přírodní složky psích vitamínů s uklidňujícím účinkem mu pomohly uvolnit se a vrátit se ke hře s Mrau. Doplňky vitamínů pro dospělé psy budou dobře fungovat i v období jejich případné rekonvalescence. Nedostatek vitamínů v tomto období vývoje psa je třeba systematicky sledovat a konzultovat s veterinářem.

Vitamíny pro starší psy

Přestože Max ještě nepatří do této věkové skupiny psů, je si vědom toho, jak důležité je toto období v životě psa a jak významná je pro jeho zdraví speciální vitaminová podpora. Proto do této kategorie zařadil také vitamínové přípravky pro psí seniory a univerzální doplňky stravy, které jsou vhodné jak pro dospělé, tak pro o něco starší čtyřnohé kamarády. Pro psy, kteří jsou z vitamínů méně nadšení, má Max připravené vitamínové proužky a pro svou chuť oblíbené slaninové tyčinky s vitamínem E.

Vitamíny pro psy v olejích

Vynikající vitamínovou podporou pro psy jsou oleje. 100% lososový olej je bohatý na mastné kyseliny Omega 3 a Omega 6, které zlepšují imunitu psa a jsou také velmi důležité pro zdravou srst. Vitamíny pro psy v olejích jsou určeny pro zvířata v dospělosti. Kromě imunity a zdravé srsti má lososový olej pozitivní vliv na kosti a klouby a také na zrak. Max tvrdí, že právě díky vitamínovému oleji zahlédl Mraua, jak vynáší z ohrady gumovou veverku - my si myslíme, že to bylo proto, že Max v té době ležel v ohradě, ale nebudeme se s ním hádat.