Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE lososový olej 250 ml

67569
149 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 37 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Přírodní doplněk stravy pro psy a kočky

Simply from Nature olej z lososa 1000ml 1L - přírodní doplněk stravy pro psy a kočky

Simply from Nature olej z lososa je doplněk stravy pro psy a kočky s obsahem Omega- 3 a -6 nenasycené mastné kyseliny, které příznivě ovlivňují činnost oběhového a nervového systému, posilují imunitu a zlepšují stav kůže a vzhled srsti zvířete.

Doporučeno pro kočky a psy, dávkování závisí na hmotnosti zvířete.

Olej je nejlépe spotřebovat do jednoho roku od data výroby. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 10 týdnů. Sediment na dně láhve je přirozený jev. Olej lze zmrazit. Obsahuje přírodní antioxidanty

Simply from Nature lososový olej z lososa je přírodní doplněk stravy, který pomůže pečovat o zdraví a kondici vašeho psa nebo kočky.

Složení:

100% lososový olej, obsahuje vysoký obsah Omega-3 mastných kyselin v rozmezí 14%-15%, Omega-6 mastné kyseliny v rozmezí 16,5 %-17 %, kyselina eikosapentaenová (EPA) v rozmezí 2,7 %-3,2 %, kyselina dokosahexaenová (DHA) v rozmezí 4,7 %-5,2 %, kyselina dokosapentaenová (DPA) v rozmezí 1,1 %-1,2 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies

Parametry

Značka:
SIMPLY FROM NATURE
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.