Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

GAME DOG Barfer šípková růže psí doplněk 300 g

Značka: GAME DOG
66171
255 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 64 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Řada zdraví prospěšných aktivit

BARFER Šípek je doplněk stravy pro psy, který obsahuje přírodní vitamín C z divoké růže. Vitamin C zlepšuje imunitu, podporuje syntézu kolagenu a synoviální tekutiny. BARFER Šípek obsahuje 10x více vitamínu C než černý rybíz a 100x více než jablka. Kromě toho jsou šípky bohaté na řadu dalších živin, jako jsou vitamíny B1, B2, E a K, flavonoidy, organické kyseliny, pektiny a minerální soli. Díky přítomnosti galaktolipidu se doporučuje i při kloubních potížích, protože tato sloučenina působí velmi silně protizánětlivě. Šípky vykazují řadu zdraví prospěšných činností. Jednou z jejich největších předností jsou vlastnosti, které podporují práci imunitního systému. Navíc díky vysokému obsahu přírodní kyseliny askorbové příznivě ovlivňují práci oběhového systému. Utěsňují cévy, posilují stěny tepen a zabraňují poškození cév. Šípky také podporují léčbu degenerativních onemocnění kloubů, protože podporují syntézu kolagenu a zabraňují jeho degeneraci v těle. Vitamín C obsažený v růži podporuje vstřebávání železa z trávicího systému, proto se doporučuje jako doplněk k prevenci chudokrevnosti. Je to také silný antioxidant, který neutralizuje volné radikály. BARFER Šípková růže je produkt Human Grade, který je 100% složen z práškových slupek plodu šípku (Rosa canina). U tohoto produktu se mohou vyskytnout přirozené barevné odchylky. Obsahuje 2,5 % bílkovin, 0,9 % surových olejů a tuků, 11 % hrubého popela a 45 % hrubé vlákniny. Doporučená denní dávka je 1 g denně na každých 10 kg tělesné hmotnosti vašeho psa. Zvířata vážící méně než 10 kg by měla zkonzumovat 0,5 g denně. Jedna odměrka obsahuje 1 g produktu.

Složení:

100% prášková šípková kůra (Rosa canina). U tohoto produktu se mohou vyskytnout přirozené barevné odchylky. Analytické složky: bílkoviny 2,5%, hrubé oleje a tuky 0,9%, hrubý popel 11%, hrubá vláknina 45% Doporučené denní množství: 1g na 10kg hmotnosti psa. Zvířata vážící méně než 10 kg - 0,5 g denně. 1 odměrka obsahuje 1g produktu.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
GAME DOG
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.