Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

GAME DOG BARFER citrát vápenatý 300 g

Značka: GAME DOG
66175
266 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 67 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pro zdraví

GAME DOG BARFER Citrát vápenatý je doplněk stravy pro psy, který poskytuje zdroj vysoce vstřebatelného vápníku. Produkt je určen především k vyrovnávání hladiny vápníku v domácí stravě založené na syrovém nebo vařeném mase. Citrát vápenatý neobsahuje fosfor, proto se skvěle hodí i jako doplněk vápníku pro psy s onemocněním ledvin a močových cest. Vápník je základním stavebním kamenem kostí a zubů, zajišťuje správnou mineralizaci kostry a hustotu kostí při růstu organismu. Suplementace vápníku je nezbytná pro udržení správné srážlivosti krve a prevenci tetanie. Vápník je také nezbytný pro správné fungování nervového a svalového systému. Doplněk stravy GAME DOG BARFER Calcium Citrate je bezpečný pro psy s onemocněním ledvin a močových cest a kvalita HUMAN GRADE! zaručuje nejvyšší kvalitu surovin.

Složení:

100% citrát vápenatý prášek Analytické složky: protein 0%, surové oleje a tuky 0%, hrubý popel 26%, hrubá vláknina 0%, vápník 24%

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
GAME DOG
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.