Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Rural Homestead 9 kg granule pro štěňata s jehněčím masem a špenátem

56131
1239 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 310 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

HLEDÁTE IDEÁLNÍ KRMIVO PRO SVÉHO PSA?

Víte, jaký vliv má jídlo, které mu dáváte, na jeho zdraví a pohodu? Představte si, že vám místní dodavatel dodá skutečné maso špičkové kvality a hned z něj připraví jídlo pro vašeho čtyřnohého společníka. K tomu přidejte špetku zdravých hodnotných přísad, jako je zelenina a ovoce. Nezapomeňte na aromatické bylinky. A je to! Jedná se o zdravé, přírodní jídlo. Žádné obiloviny, žádné umělé konzervační látky, žádná zbytečná plnidla. Je to správné jídlo pro vašeho psa? Wiejska Zagroda je kompletní polské krmivo pro psy připravené s maximální péčí. Regionální produkty od místních dodavatelů zaručují čerstvost a kvalitu surovin používaných při přípravě našich jídel. Jak vznikla Wiejska Zagroda? Z potřeby dát našim psům to, co potřebují - maso! Právě maso tvoří 65,5% složek potravin Wiejska Zagroda.

Pokud hledáte:

přírodní produkt, zdravé jídlo bez konzervantů, čerstvé suroviny z EU, místní dodavatelé, suroviny v kvalitě vhodné pro lidskou spotřebu. Toto je krmivo pro vašeho psa!

Wiejska Zagroda Jehněčí se špenátem pro štěňata

Jehněčí maso je křehké a zdravé maso, které se vyznačuje obsahem kyseliny linolové, jež potlačuje rakovinné procesy. Přídavek libového krůtího masa a kuřecího masa bohatého na bílkoviny představuje ideální jídelníček pro mladého psa. Přidali jsme také špenát, který je bohatý na vitamín C a hořčík, což je nezbytné v náročném období štěněte, a kyselinu listovou, která je neocenitelnou podporou nervového systému. Je to zdravý začátek! - bez obilovin - 67% masa s přídavkem lososového oleje - 33% zeleniny, ovoce, bylinek a vitamínů - pro štěňata - Zdravý začátek kyselina linolová - obsažená v jehněčím mase má vynikající protirakovinné účinky. špenát - zdravý doplněk pro malé štěně, které se učí a zkoumá život

Složení:

jehněčí maso (29,5%, obj. 17,5% čerstvé jehněčí maso, 12% sušené jehněčí maso) sušené kuřecí maso váha (16%), vepřový tuk (10%), hrášek, vyloupaný hrášek, sušené krůtí maso (6,5%), sušené bramborové vločky, hydrolyzovaná živočišná bílkovina (4,5%), sušená pivovarská kvasnice, lněná semínka, bramborová bílkovina, řepné řízky, sušená jablka, rostlinné vlákno, minerální látky, čerstvý lososový olej (0, 5%), svatojánský chléb, sušená čekanka (přirozený zdroj inulinu), mos (manno-oligosacharidy), sušené hrušky, sušený špenát (0,1%), glukosamin, chondroitin, rostlinné extrakty (rozmarýn, citrusy, kurkuma, vinná réva, juka schidigera)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
9
Produktová řada:
WIEJSKA ZAGRODA Jehněčí se špenátem pro štěňata
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
WIEJSKA ZAGRODA

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Vývoj

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Jehněčí
Metabolická energie (%):
3815
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
21
Vápník (%):
1.6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.