Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE granule pro psy pečené v troubě s koňským masem a lososem 1,2 kg

64528
199 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 50 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutné krmivo pro vašeho psa!

Kompletní krmivo bez obilovin a lepku SIMPLY FROM NATURE je perfektním řešením pro psy všech plemen a věkových kategorií. Toto inovativní jídlo pečené v troubě si díky modernizované technologii a dokonalé receptuře zachovává většinu nutričních hodnot surovin. Hlavní složkou krmiva je maso, které poskytuje vysoce kvalitní bílkoviny a hrubý tuk podporující zdravý růst a vývoj psů.

Jídlo SIMPLY FROM NATURE je obohaceno o čerstvé ovoce, zeleninu a bylinky, které doplní recepturu o přírodní vitamíny a zvýrazňují chuť a vůni produktu. Díky nízké tepelné úpravě je většina živin z jídla zachována a jídlo nevyžaduje další chuťový obal.

Toto bezobilné krmivo na bázi brambor, které jsou zdrojem sacharidů a vitamínů s nízkým glykemickým indexem, zajišťuje u psů delší pocit sytosti a minimalizuje riziko nadměrného přibírání na váze a nekontrolovatelné chuti k jídlu. Bezlepkové složení krmiva eliminuje veškerou mouku, strouhanku a pekařské výrobky, které mohou zatěžovat psí žaludek.

Složení:

29 % sušené koňské maso, 29 % brambory, 10 % sušený losos, 7 % červená řepa, 6 % sušená čekanka, 5 % hrušky, 4 % sušená řeřicha, 4 % řepkový olej lisovaný za studena, 1 % borůvka, 1 % tymián, 1 % rozmarýn, 1 % fenykl, 1 % mořské řasy, 1 % juka SchidigeraMůže obsahovat stopy cizí DNA kvůli pořadí výroby

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Krmiva

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.2
Produktová řada:
SIMPLY FROM NATURE Koňské maso a losos
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
29.6
Druh bílkovin:
Koňské maso
Metabolická energie (%):
4900
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
12.8
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.