Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RUFIA Adult Dog 20 kg granule pro dospělé psy 20 kg

Značka: RUFIA
68195
716 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 179 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vyvážené krmivo pro dospělé psy obohacené o vitamíny a minerály.

Rufia Adult Dog 20kg je vynikající suché krmivo pro dospělé psy všech plemen a velikostí. Bohatý na maso z hovězího, vepřového, kozího, ovčího a drůbežího masa, obsahuje 30 % bílkovin, které pomáhají udržovat zdravé svaly a posilují imunitní systém.
Řepné řízky a extrakt z Yucca Schidigera pomáhají regulovat trávení a redukovat nepříjemné pachy spojené s psími výkaly.

Krmivo bylo navíc obohaceno o vitamíny a minerály, jako jsou vitamíny A, D3 a E, biotin a železo, jód, měď, mangan, zinek a selen.
Tyto složky zajišťují optimální zdraví a kondici vašeho psa.
Rufia Adult Dog by měla být krmena podle hmotnosti psa. Doporučená denní dávka je na obalu, ale stojí za zmínku, že potřeba krmiva se může lišit v závislosti na životním stylu psa, okolní teplotě a jeho aktivitě.
Je proto důležité pečlivě sledovat váhu a kondici svého psa a podle potřeby upravovat množství krmiva.

Krmivo pro dospělého psa Rufia by mělo být skladováno na suchém, chladném a tmavém místě, mimo dosah tepla a vlhkosti. .
Při podávání suchého krmiva by měl mít pes vždy přístup k čisté a čerstvé vodě.

Složení:

Obiloviny, maso-hovězí maso, vepřové maso, koza, ovce, drůbež (30 %), řepné řízky (2 %), extrakt z Yucca Schidigera (125 mg/kg), drůbeží tuk, hydrolyzovaný kuřecí protein, vitamíny a minerály, kvasnice (zdroj mannan-oligosacharidů, 340 mg /kg). Doplňkové látky: Vitamíny: E672 Vitamín A 13 200 UI/kg E671 Vitamín D3 1 440 UI/kg Vitamín E (alfa-tokoferol) 102 mg/kg Biotin 0,36 mg/kg Prvky a minerály: E1 Železo 42 mg/kg E2 Jód 1 mg/kg E4 Měď 9 mg/kg E5 Mangan 30 mg/kg E6 Zinek 81 mg/kg Organický zinek (chelát zinku) 30 mg/kg E8 Selen 0,15 mg/kg Analytické složky: Bílkoviny 22 % Oleje a tuky 8 % Popel 9 % Vláknina 3 % Omega-6 mastné kyseliny 1,6 %

Otázky a odpovědi (FAQ)
Kraj pochodzenia:
Rufia, Portugalia

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
20
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RUFIA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.