Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN VHN Cat Skin & Coat dietní suché krmivo pro kočky 3,5 kg

Značka: ROYAL CANIN
69164
979 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 245 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
ROYAL CANIN VHN Cat Skin & Coat je kompletní krmivo pro dospělé kočky, které pomáhá udržovat zdravou kůži a srst.

ROYAL CANIN VHN Cat Skin & Coat je kompletní krmivo pro dospělé kočky, které pomáhá udržovat zdravou kůži a srst. Toto krmivo pro kočky je navrženo tak, aby pomáhalo při dermatitidě a vypadávání vlasů díky vysokému obsahu kyseliny linolové (LA), eikosapentaenové (EPA) a dokosahexaenové (DHA). Všechny tyto složky pomáhají udržovat přirozenou ochrannou bariéru pokožky a přispívají ke zdravé kůži a lesklé srsti. Toto krmivo obsahuje maso a vedlejší produkty živočišného původu, obiloviny, ryby a vedlejší produkty z ryb, oleje a tuky, vedlejší produkty rostlinného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky, kvasnice. Kromě toho strava obsahuje vitamín D3, železo, jód, měď, mangan a zinek, které pomáhají udržovat zdravou kůži a srst. Před zahájením diety SKIN & COAT Slices in Sauce se doporučuje poradit se s veterinářem a tato dieta by měla být používána po dobu až 2 měsíců. Pro optimální zdraví koček by měla být neustále k dispozici čerstvá voda a jídlo by mělo být skladováno na suchém a chladném místě.

Složení:

maso a výrobky živočišného původu, obiloviny, ryby a výrobky z ryb, oleje a tuky, rostlinné produkty, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky, kvasnice.

Doplňkové látky (na kg):

Nutriční doplňkové látky: Vitamín D3: 320 UI, Železo (3b103): 9 mg, Jód (3b202): 0,4 mg, Měď (3b405, 3b406): 3,2 mg, Mangan (3b502), 3b504, 3b504, 3b503: 2,6 mg, Zinek (3b603, 3b605, 3b606): 26 mg, - Technologické přísady: Klinoptilolit sedimentárního původu: 0,2 g.

Analytické složky: hrubý protein: 9,8 % - hrubé oleje a tuky: 4,4 % - hrubý popel: hrubá vláknina: 1,3 % - Vlhkost: 78,5 % - EPA/DHA: 0,12 % - Esenciální mastné kyseliny (kyselina linolová): 1,3 % .

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
ROYAL CANIN VHN Cat Skin&Coat
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
36
Druh bílkovin:
Maso
Tuky (%):
14
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.