Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Veterinary Cat Derma Skin Coat veterinární granule pro kočky 1,5 kg

Značka: ROYAL CANIN
69347
489 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 122 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Postarejte se o zdraví svého mazlíčka s Royal Canin

Tento speciální dietní kožní kabát ROYAL CANIN Veterinary Cat Derma Skin Coat je speciálně vyvinut pro kočky s citlivou kůží, které jsou náchylné ke svědění a nadměrnému línání srsti. Narušení fungování kožní bariéry může výrazně ovlivnit kvalitu života koček. Zvláště kastrované nebo kastrované kočky jsou náchylné k nadváze a urologickým problémům.

Receptura tohoto krmiva byla obohacena o omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, které příznivě působí na zdraví pokožky. Krmivo navíc obsahuje správnou hladinu hořčíku, vápníku a fosforu a vysoký obsah bílkovin, které pomáhají chránit svaly koček.

Složení:

kukuřice, dehydrovaná drůbeží bílkovina, pšeničný lepek*, rýže, kukuřičný lepek, živočišný tuk, hydrolyzovaná drůbeží játra, minerální látky, rostlinná vláknina, řepné řízky, rybí tuk, slupky a semena psyllia, sójový olej, fruktooligosacharidy, brutnákový olej, měsíčková moučka.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.5
Produktová řada:
ROYAL CANIN VHN Cat Skin&Coat
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
36
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
14
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.