Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN VHN Cat Sensitivity granule pro kočky s citlivým trávicím systémem 400 g

Značka: ROYAL CANIN
69507
189 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 47 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pro kočky s citlivým trávicím systémem

ROYAL CANIN® VHN Cat Sensitivity je kompletní dietní krmivo pro kočky určené ke snížení intolerance složek a živin. Tato receptura obsahuje pečlivě vybraný zdroj bílkovin a omezené množství sacharidů. Před zahájením nebo prodloužením používání tohoto krmiva se doporučuje poradit se s veterinárním lékařem. Suché krmivo SENSITIVITY CONTROL by mělo být používáno po dobu 3 až 8 týdnů. Pokud příznaky intolerance vymizí, lze v užívání pokračovat až po dobu jednoho roku.

Složení:

rýže, sušený kachní protein, rostlinná vláknina, hydrolyzovaný drůbeží protein, minerální látky, živočišný tuk, rybí tuk, sójový olej, mono- a diglyceridy kyseliny palmitové a stearové esterifikované kyselinou citronovou, měsíčková moučka. Zdroje bílkovin: sušený kachní protein (30,8 %), hydrolyzovaný drůbeží protein (5,4 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Rýže
Tuky (%):
11
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.