Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

DOLINA NOTECI PIPER CAT Tuňák kapsička pro sterilizované kočky 100 g

Značka: PIPER
61193
24 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.1 kg
95 Kč

24.00 Kč

Zákaznické body: 6 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Chutné krmivo

Sterilizované kočky vyžadují specializovanou stravu s vybranými přísadami - sterilizované krmivo pro zvířata Piper je bohatstvím těch nejkvalitnějších surovin, které budou mít pozitivní vliv na kočičí organismus. Stimulací a řízením průběhu všech metabolických procesů zajišťuje udržení stálé tělesné hmotnosti. Produkt bez obilovin. Krmivo obohacené o taurin - aminokyselinu nezbytnou pro správný průběh životních pochodů kočky, stojí za zmínku, že kočičí organismus není schopen sám produkovat správné množství taurinu. Krmivo navíc obsahuje velmi důležitý vitamín D3, který příznivě působí na kůstky zubů a středoušní kůstky a snižuje hladinu vápníku a fosforu v těle. Tuňák je cenným zdrojem bílkovin. Mokré krmivo správně hydratuje organismus kočky, a zároveň zlepšuje činnost trávicího systému. Výrobek je určen pro dospělé kočky všech velikostí. Krmivo s příchutí tuňáka jistě potěší vašeho mazlíčka

Složení:

maso a živočišné produkty 45% , vývar, ryby a vedlejší výrobky z ryb (10% filet z tuňáka), vedlejší výrobky rostlinného původu (včetně hrachového škrobu, fruktooligosacharidy), minerální látky, semena psyllia.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Produktová řada:
DOLINA NOTECI PIPER Animals Sterilised s tuňákem
Značka:
PIPER

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.18
Tuky (%):
3.5
Vápník (%):
0.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.