Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

DOLINA NOTECI PIPER Cat Sterilized Tuna mokré krmivo pro kočky po sterilizaci 10x100 g

Značka: PIPER
20001650
233 
Doporučená cena: 240 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 58 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Mokré krmivo pro kočky

Přesně přizpůsobená receptura pro kočky po sterilizaci se specifickými potřebami. Stimulováním a řízením všech metabolických procesů zajišťuje udržení přiměřené tělesné hmotnosti bez vzniku nedostatku živin. Živočišné bílkoviny v krmivu jsou snadno stravitelné a podporují správnou funkci trávicího traktu. Tuňák poskytuje mastné kyseliny ze skupiny n-6 a n-3 hrají důležitou roli při potlačování zánětlivých procesů v těle.

Složení:

Maso a výrobky živočišného původu 45 %, vývar, ryby a výrobky z ryb (10 % filé z tuňáka), výrobky rostlinného původu (včetně hrachového škrobu, fruktooligosacharidů), minerální látky, semena psyllia.

Přídatné látky:

Doplňky stravy/kg: Vitamín D3 - 240 IU, vitamín E - 95 mg, vitamín C (kyselina askorbová) - 1050 mg, zinek (chelát zinku z hydrátu glycinu, oxid zinečnatý) - 13 mg, mangan (mangan sulf, monohydrát) - 0,5 mg, měď (síran měďnatý, pentahydrát) - 2 mg, jód (jodičnan vápenatý, bezvodý) - 0,4 mg, taurin - 800 mg, L-karnitin - 800 mg, DL-methionin - 4000 mg. Kyselina močová: chlorid amonný - 0,2 g/kg.

Analytické složky:

Hrubý protein 10%, hrubé oleje a tuky 3,5 %, hrubý popel 1,5 %, hrubá vláknina 2%, vlhkost 82%, vápník 0,2%, fosfor 0,18 %

Doporučení pro krmení:

Hmotnost kočky Sáčky na den
3 kg 2,5
4 kg 3
5 kg 3,5
6 kg 4

Uvedené hodnoty jsou přibližné, množství podávaného krmiva upravte podle věku kočky, její kondice a sklonu k přibírání na váze. Uchovávejte je pevně uzavřené. Misku na krmivo denně myjte a nesnědené krmivo vyhoďte. Zajistěte přístup k čerstvé vodě.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
DOLINA NOTECI PIPER Animals Sterilised s tuňákem
Značka:
PIPER

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.18
Tuky (%):
3.5
Vápník (%):
0.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.