Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

DOLINA NOTECI PIPER kapsička s králíkem pro kočku po sterilizaci 100 g

Značka: PIPER
61192
15 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 4 body
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Mokré krmivo pro kočky

Kočky po sterilizaci vyžadují zvláštní péči a strava zde hraje klíčovou roli. Králičí maso je zdrojem bílkovin bohatých na aminokyseliny, minerály a vitamíny, které jsou nezbytné pro správné fungování kočky. Krmivo obsahuje taurin, který je zodpovědný za správnou činnost srdce, plodnost a dobrý zrak. Za zmínku stojí, že jeho nedostatek může být extrémně nebezpečný pro zdraví a dokonce i život kočky. Mokré krmivo je vynikajícím zdrojem vody, takže je snazší udržet vaši kočku hydratovanou. Vitamin D3 udrží klouby a kosti v dobré kondici. Bezobilný a lehce stravitelný produkt. Krmivo určené pro všechna plemena dospělých koček za účelem vyvážení stravy. Krmivo s příchutí králíka jistě osloví každou kočku.

Složení:

maso a produkty živočišného původu původ 55 % (z toho 10 % králičí maso), vývar, vedlejší výrobky rostlinného původu (včetně hrachového škrobu, fruktooligosacharidy), minerální látky, semena psyllia.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Produktová řada:
DOLINA NOTECI PIPER Animals s králíkem
Značka:
PIPER

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.18
Tuky (%):
3.5
Vápník (%):
0.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.