Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

O'CANIS kachna, drůbež, kartamusový olej pro kočky 400 g

Značka: O'CANIS
56227
119 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 30 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vysoce kvalitní krmivo pro vaši kočku!

O'Canis je mokré krmivo pro kočky s velmi vysokým obsahem masa - cca 99%. Krmivo O'Canis s kachním, drůbežím a kardamomovým olejem je dieta, která zaručuje vysokou míru tolerance a snadnou stravitelnost. Doplňky stravy jako vitamin D3, vitamin E, zinek, mangan, jód a selen poskytují vaší kočce optimální množství živin. Vysoká kvalita složek krmiva O'Canis má pozitivní vliv na trávení a stav kůže a srsti vašeho mazlíčka. O'Canis s kachním, drůbežím a kardamomovým olejem je vhodný pro kočky všech věkových kategorií. Doporučuje se podávat při pokojové teplotě a zajistit přístup k čerstvé pitné vodě. Vyberte si O'Canis s kachním, drůbežím a kardamomovým olejem a dopřejte své kočce chutné a zdravé krmivo!

Složení:

O`canis s kachnou , drůbeží a kardamomový olej: drůbeží maso a vnitřnosti 83,9 %, kachní maso 15 %, kardamomový olej 0,1 %. Dietní doplňkové látky na kg: vitamin d3 200 t. j., vitamin e 30 mg, síran zinečnatý 15 mg, síran manganatý 3 mg, jodičnan vápenatý 0,75 mg, selenan sodný 0,03 mg, turin 1 500 mg. Použití O`canis s kachním, drůbežím a cartmusovým olejem: kočky 2-3 kg: 135-200 g denně, kočky 4-5 kg: 200-300 g denně, kočky 6-7 kg: 400-450 g denně, kočky 8 kg: 500 g denně,

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
O'CANIS Kachní, drůbeží a světlicový olej
Značka:
O'CANIS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
6.6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.