Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

O'CANIS krůtí, křepelčí a lososový olej vlhké krmivo pro kočky 200 g

Značka: O'CANIS
56219
89 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.2 kg
95 Kč

89.00 Kč

Zákaznické body: 22 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Přírodní mokré krmivo pro kočky s vysokým obsahem masa a Omega-3 kyselin

O'canis Turkey Quail je mokré krmivo pro kočky, které vašemu mazlíčkovi jistě udělá radost. Jedná se o kompletní jídlo, připravené z kvalitního drůbežího masa a křepelky. Krmivo se skládá z přírodních surovin a neobsahuje umělé konzervanty, příchutě ani zvýrazňovače chuti. Díky tomu poskytujete své kočce zdravé a výživné krmivo. Mokré krmivo O'canis Turkey with Quail bylo připraveno v omáčce, díky čemuž je ideální pro dospělé kočky. Ingredience prošly šetrným ošetřením, které zaručuje vysokou míru tolerance a snadné trávení. Krmivo navíc obsahuje vysoký obsah Omega-3 mastných kyselin, které ovlivňují zdravou kůži a lesklou srst vašeho mazlíčka. Potraviny O'canis jsou vyráběny v Polsku, což zaručuje nejvyšší kvalitu a čerstvost produktů. Díky tomu si můžete být jisti, že váš mazlíček dostává to nejkvalitnější krmivo. O'canis Turkey Quail je perfektní volbou pro náročné majitele, kteří chtějí své kočce dopřát zdravé a chutné krmivo. Vyzkoušejte to ještě dnes a přesvědčte se sami, že nejlepší mokré krmivo pro kočky je to, které se skládá z přírodních složek a neobsahuje umělé přísady.

Složení:

83,9 % krůta (srdce, játra, krůtí krky) 15 % křepelka, 1 % anorganické látky, 0,1 % olej z lososa.

Nutriční doplňkové látky na kg: vitamín D3 200I.E., vitamín E 30 mg, síran zinečnatý 15 mg, síran manganatý 3 mg, Jodičnan vápenatý 0,75 mg, Selenan sodný 0,03 mg, Turín 1 500 mg. Použití: Kočky 2-3 kg: 135-200 g denně, Kočky 4-5 kg: 200-300 g denně, Kočky 6-7 kg: 400-450 g denně, Kočky 8 kg: 500 g denně, Doporučuje se krmit v pokoji teplotu a přístup k pitné vodě. 8,96 O`Canis Cats/krmivo pro kočky 0,2

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Produktová řada:
O'CANIS Krůtí, křepelka a lososový olej
Značka:
O'CANIS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9.8
Druh bílkovin:
Krůtí
Tuky (%):
6.7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.