Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

O'CANIS kachna, drůbež, kardamomový olej pro kočky 200 g

Značka: O'CANIS
56225
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.4 kg
95 Kč

119.00 Kč

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Přírodní mokré krmivo pro kočky bez umělých přísad

O'Canis for Cats Duck, Drůbež, Cartmus Oil je kompletní mokré krmivo pro kočky, které se skládá pouze z čerstvých a přírodních surovin. Bez umělých příchutí, konzervačních látek, zvýrazňovačů nebo atraktantů je toto mokré krmivo O'Canis ideální pro kočky všech věkových kategorií. Mokré krmivo O'Canis for Cats Kachna, drůbež, Cartmus Oil bylo připraveno ve vlastní šťávě, která zajišťuje optimální konzistenci a chuť. Díky šetrnému zpracování surovin nabízí toto krmivo vysokou míru tolerance a snadné trávení. Je to přirozené krmivo pro vašeho mazlíčka, které neobsahuje žádné umělé přísady. Krmiva O'canis jsou vyráběna v Polsku, což zaručuje nejvyšší kvalitu a čerstvost produktů. Bezpečnost vaší kočky je naší prioritou, proto krmivo připravujeme pouze ze surovin od prověřených dodavatelů. O'Canis for Cats Kachní, drůbeží, cartmusový olej je perfektní mokré krmivo pro kočky, které ocení přirozenou potravu. Vyberte pro svého mazlíčka to nejlepší krmivo a dopřejte mu to nejlepší.Složení:

Drůbeží maso a vnitřnosti 83,9 %, kachní maso 15 % %, Carthus Oil 0,1% Test: Hrubý protein: 10%, Hrubý tuk: 6,6%, Hrubý popel: 2,5%, Hrubá vláknina: 0,4%, Vlhkost: 80% Doporučené krmení: Tělesná hmotnost kočky: Denní dávka: 2 - 3 kg 135 g - 200 g 4 - 5 kg 200 g - 300 g 6 - 7 kg 400 g - 450 g 8 kg 500 g Výše uvedené porce jsou přibližné a měly by být přizpůsobeny každé kočce individuálně. S ohledem na jeho kondici, aktivitu a sklon k přibírání na váze. Zajistěte, aby vaše kočka měla vždy přístup k čerstvé pitné vodě.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Produktová řada:
O'CANIS Kachní, drůbeží a světlicový olej
Značka:
O'CANIS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
6.6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.