Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Fresh kachna s prosem active run & work 12 kg granule pro aktivní dospělé psy 12 kg

Značka: BRIT
55473
883 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 221 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Holistické krmivo pro aktivní dospělé psy

BRIT Fresh Duck with Millet Active Run and Work 12 kg je kompletní suché krmivo pro aktivní dospělé psy, kteří pravidelně pracují a cvičí. Tato holistická receptura je založena na čerstvé a sušené kachně, která poskytuje vysoce kvalitní živočišné bílkoviny pro udržení zdraví kloubů a tkání. Směs je aromatická, díky přírodní zelenině, ovoci a bylinkám, které také poskytují antioxidanty a vitamíny potřebné pro správný vývoj. Lososový olej poskytuje omega-3 a -6 nenasycené mastné kyseliny, které podporují kardiovaskulární a nervový systém psa a také zlepšují stav kůže a srsti. Přídavek kolagenu, chondroitinu a glukosaminu posiluje klouby a kloubní chrupavky. Toto holistické jídlo je vyvážené jídlo, které poskytuje všechny potřebné živiny ve správném poměru pro správné fungování celého těla. Je vhodný pro psy s alergií nebo pro eliminační dietu, protože obsahuje pouze jeden zdroj živočišných bílkovin - kachnu. BRIT Fresh Duck with Millet Active Run and Work 12 kg se vyznačuje holistickou výživou, vysokým obsahem energie, bílkovin a tuků a absencí umělých antioxidantů, barviv a chutí. Výrobek neobsahuje prázdné kalorie ani zbytečné přísady a je vyroben ze surovin od místních dodavatelů.

Složení:

Čerstvá kachna (40 %), sušená kachna (30 %), kuřecí tuk (konzervovaný směsí tokoferolů), oves, jáhly (4 %), pohanka, jablka, celá červená řepa, olej z lososa, kuřecí játra, pivovarské droždí, lněné semínko, kolagen, cuketa (2 %), špenát (0,4 %), řasy, černý rybíz, petržel, rozmarýn, tymián, měsíček (0,3 %), pampeliška, probiotika (Enterococcus faecium 1x10 9 CFU) Aditiva na kg: Glukosamin: 1 700 mg, chondroitin sulfát: 1 300 mg, fruktooligosacharidy: 220 mg, ß-glukany: 200 mg, oligosacharidy mannan: 180 mg, Juka: 150 mg mulovaná zeleň Alissay: 150 mg Hrubý protein: 32 %, Obsah tuku: 22 %, Vlhkost: 10 %, Hrubý popel: 7,8 %, Hrubá vláknina: 1,5 %, Vápník: 1,6 %, Fosfor: 1,1 %, EPA (20:5 n3): 0,3 %, DHA (22:6 n3): 0,5 %, Omega-3 mastné kyseliny: 0,9 %, Omega-6 mastné kyseliny: 2,5 % En metabolická energie: 4200 kcal/kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
BRIT Fresh Duck with millet active run & work
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Intenzivní fyzická aktivita

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Kachna
Metabolická energie (%):
4200
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
22
Vápník (%):
1.6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.