Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Fresh Turkey with Pea Light Fit & Slim 2,5 kg

Značka: BRIT
55472
231 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 58 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Granule pro psy

Holistické suché krmivo pro psy s nízkou aktivitou, nadváhou nebo starší psy. Složení je založeno na čerstvé a sušené krůtě s přídavkem hrášku a rýže, lososového oleje, kolagenu, glukosaminu a chondroitinu. Obsahuje jediný zdroj živočišných bílkovin, díky čemuž je vhodný pro psí alergiky nebo pro eliminační dietu. Přidání zeleniny, ovoce, bylinek a řas poskytuje antioxidanty a vitamíny. Vysoký obsah masa poskytuje aminokyseliny potřebné pro zdraví kloubů a tkání. Krmivo dále obsahuje frukto-oligosacharidy, ß-glukany, manno-oligosacharidy a Yucca, které napomáhají trávení a podporují imunitní systém psa.

Složení:

čerstvé krůtí maso (40 %), hrášek (10 %), sušené krůtí maso (10 %), rýže (8 %), kuřecí maso tuk (konzervovaný tokoferoly), jablka, oves, pohanka, psyllium, celá červená řepa, lososový olej, pivovarské kvasnice, lněné semínko, kuřecí játra, kolagen, řasy, aronie (0,2 %), petržel, rozmarýn, tymián, měsíček, pampeliška (0,05 %), probiotika (Enterococcus faecium 1×109 CFU), glukosamin 1 700 mg/kg, chondroitin sulfát 1 300 mg/kg, fruktooligosacharidy 220 mg/kg, β-glukany 200 mg/kg, mannan oligosacharidy 50 mg/kg 08 mg yucca 1 mg /kg, slávka zelenoústá 100 mg/kg. mg. Obsahuje přírodní antioxidanty: tokoferolové extrakty z rostlinných olejů (1b306), askorbylpalmitát (1b304) a rozmarýn.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
BRIT Fresh Turkey with pea light fit & slim
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Krůtí
Metabolická energie (%):
3460
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.