Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Brit Fresh Fish Adult Large 12 kg - granule pro dospělé psy velkých plemen ryba s dýní

Značka: BRIT
55469
871 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 218 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vysoce kvalitní granule pro dospělé psy velkých a obřích plemen

Brit Fresh je nová řada holistických krmiv pro psy všech plemen s velkým obsahem čerstvého masa a dalších živin. Receptura krmiva je bohatá na přírodní zdroje aminokyselin pro zdravé klouby a tkáně a čerstvé maso výborně obohacuje chuť, zlepšuje stravitelnost krmiva a dodává psům velkou dávku energie. Brit Fresh obsahuje také přírodní zeleninu, ovoce a bylinky, které zajišťují vyváženou stravu. Výběr různých příchutí jistě potěší každého milovníka dobrého a zdravého jídla.

Přírodní

Bez antioxidantů, barviv a umělých aromat. Žádné prázdné kalorie ani zbytečné přísady.

Holistické

Holistické složení: poskytuje potřebné množství základních živin (BÍLKOVINY, TUKY, SACHARIDY, VLÁKNINY, VITAMÍNY A MINERÁLY) v ideálním poměru pro správné fungování celého těla.

Zdravé

Správné ingredience pro dobré zdraví a kondici. Většina z nich pochází od místních dodavatelů.

Složení:

Čerstvé ryby (40%), sušené kuřecí maso (20%), dýně (10%), kuřecí tuk (konzervovaný směs tokoferolů), oves, pohanka (4%), jablko, celá červená řepa, lososový olej , pivovarské kvasnice, lněné semínko, kuřecí játra, kolagen, řasy, písmena červené řepy (0,2%), petržel (0,05%), rosarýn, teán, měsíček, pampeliška, probiotika (Enterococcus faecium 1x10 9 CFU).

Přísady na 1 kg:

Glukosamin: 1 700 mg, chondroitin sulfát: 1 300 mg, fruktooligosacharidy: 220 mg, ß-glukany: 200 mg, manno-oligosacharidy: 180 mg : 150 mg, slávka zelenoústá: 100 mg

Analytické složení:

Hrubý protein: 26%, obsah tuku: 14%, vlhkost: 10%, hrubý popel: 7%, hrubá vláknina : 3%, vápník: 1,4%, fosfor: 1,0%, EPA (20: 5 n3): 0,3%, DHA (22: 6 n3): 0,5%, Omega-3 mastné kyseliny: 0,9%, Omega-6 mastné kyseliny : 1,8%.

Metabolická energie: 3690 kcal / kg

Krmivo by mělo být přizpůsobeno každému psovi individuálně, s ohledem na jeho Kondici, aktivitu, zdravotní stav a sklony k přibírání na váze. Denní příjem by měl být rozělen to 2-3 stejných dávek během dne. Může být takový nebo vlhký. Při změně krmiva se doporučuje přechodné období, během kterého se staré krmivo míchá s novým krmivem a každý den se zvyšuje podíl nového krmiva.

Vždy zajistěte stálý přístup k čerstvé pitné vodě. Uschovejte na suchém a chladném místě.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
BRIT Fresh Fish with pumpkin adult large
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Ryba
Metabolická energie (%):
3690
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.