Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BOSCH Soft mini křepelka a brambor 2,5 kg

Značka: BOSCH
56334
630 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 158 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
BOSCH Soft Mini Quail and Potato 2,5 kg - Suché krmivo pro psy malých plemen s citlivým trávicím systémem a alergiemi 2,5 kg

BOSCH Soft Mini Quail and Potato 2,5 kg - Suché krmivo pro malé psy plemena s citlivým trávicím systémem a alergiemi. Složení krmiva je založeno pouze na jednom zdroji živočišných bílkovin – křepelce, což znamená, že krmivo má velmi nízký alergenový index. Místo těžko stravitelných obilovin obsahuje jídlo jako zdroj sacharidů brambory. Složky jako psyllium, čekanka a lněné semínko pomáhají regulovat trávení a trávicí systém psů, zatímco glukosamin a chondroitin posilují kosti a klouby psů. Kroupy jídla mají navíc zvýšenou vlhkost (18 %), díky čemuž jsou jemnější a plné vůně a chuti. Krmivo je vhodné pro provedení eliminační diety a zjištění alergenního faktoru psa. Krmivo obsahuje pouze jeden zdroj živočišných bílkovin - křepelky, což z něj dělá velmi dobré řešení pro psy s citlivým trávicím systémem a náchylnými k alergiím. Místo těžko stravitelných obilovin obsahuje jídlo jako zdroj sacharidů brambory. Ingredience jako psyllium, čekanka a lněné semínko pomáhají regulovat trávení a práci trávicího systému psa. Glukosamin a chondroitin navíc posílí kosti a klouby psů. Křupky jídla jsou jemné a plné vůně a chuti díky zvýšené vlhkosti.

Složení:

Čerstvá křepelka (50 %), bramborová mouka (12 %), hrachový protein, hrášek (sušený), bramborový škrob, lněné semínko, drůbeží tuk, hydrolyzovaný protein (vegetariánský), řepné řízky (bez cukru), celulóza, bramborový protein, kvasnice (sušené, včetně beta-glukanů), fosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, čekanka (sušená), psyllium, chlorid sodný, chondroitin sulfát, glukosamin Doplňkové látky na kg: Vitamín A : 12 000 IE, Vitamín D3: 1200 IE, Vitamín E: 70 mg, Zinek (jako oxid zinečnatý) 70 mg, Zinek (jako aminokyselina chelát zinku, hydrát): 25 mg, Měď (jako pentahydrát síranu měďnatého): 10 mg, Jód (jako jodičnan vápenatý, bezvodý): 2 mg, Selen (jako seleničitan sodný): 0,2 mg Test: Vlhkost: 18,00 %, Bílkoviny: 24,00 %, Obsah tuku: 14,00 %, Hrubá vláknina: 3,00 %, surový popel: 7,20 %, vápník: 1,10 %, fosfor: 0,80 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
BOSCH Soft mini Křepalka a brambory
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.