Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Bosch Special Light 12,5 kg granule pro psy

Značka: BOSCH
43011
840 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 210 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Prémiové krmivo pro psy s ledvinovými problémy, bez pšenice, se sníženým obsahem bílkovin a minerálů, zlepšuje metabolismus, pro kočičí urologický syndrom a litiázu

Bosch Special Light je krmivo pro dospělé psy trpící problémy s ledvinami a játry, protože má výrazně snížený obsah bílkovin a minerálních látek. To zlepšuje metabolismus a pomáhá předcházet kočičímu urologickému syndromu (SUK) a struvitovým kamenům. Jídlo neobsahuje pšenici. Přídavek komplexu na posílení imunity, který se skládá z mannanů a glukanů, stabilizuje střevní mikroflóru. Dospělí psi trpící problémy s ledvinami a játry potřebují speciální výživu, která snižuje produkci škodlivých metabolických produktů, a tím snižuje zátěž těchto orgánů.

Bosch Special Light lze dlouhodobě používat jako základní potravinu, protože obsahuje sice velmi málo bílkovin (13 %) a minerálních látek (např. fosfor, sodík, hořčík), ale ty jsou velmi kvalitní. Toto vysoce kvalitní krmivo je vyrobeno z pečlivě vybraných surovin, které po jemném výrobním procesu vytvářejí výjimečně chutné a kvalitní krmivo pro psy. Složky živočišného původu použité v krmivu jsou rovněž schváleny pro lidskou spotřebu.

Pro zachování esenciálních vitaminů a mastných kyselin byla do potraviny přidána směs tokoferolů přírodního původu. Používání krmiva bosch zajistí vašemu psovi dobrou výživu v každé situaci.

Složení:

rýže, ječmen, drůbeží moučka, živočišný tuk, hydrolyzovaný protein, lněné semínko, celulózový prášek, rybí tuk, uhličitan vápenatý, hrách, chlorid draselný, kvasnice (sušené, obsahuje 0,1 % mannan oligosacharidů a 0,06 % beta glukanů), chlorid sodný, mušle zelená extrakt (0,1 %), čekanka (sušená)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
Bosch Special Light
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
20
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3248
Fosfor (%):
0.75
Tuky (%):
6
Vápník (%):
0.9
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.