Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BOSCH Soft mini křepelka a brambor 1 kg

Značka: BOSCH
56333
287 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 72 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní suché krmivo pro psy s křepelkou a bramborami

BOSCH Soft Mini je kompletní suché krmivo pro dospělé psy malých plemen s citlivým trávicím systémem a alergiemi. Má jeden zdroj bílkovin živočišného původu, křepelky, díky čemuž má potravina velmi nízký alergenový index. Brambory jsou sacharidovým doplňkem, který nahrazuje těžko stravitelná zrna. Speciálně vybrané složky, jako je lněné semínko, psyllium, čekanka, regulují trávení a podporují práci trávicího systému psa. Glukosamin a chondroitin posilují kosti a klouby psů. Kroupy jídla mají navíc zvýšenou vlhkost (18 %), díky čemuž jsou jemné a plné vůně a chuti. Díky použití pouze jednoho zdroje bílkovin je krmivo vhodné pro provádění eliminační diety, která je zaměřena na identifikaci alergenu psa. Jídlo je bez obilí, což znamená, že neobsahuje těžkozraditelná zrna, která mohou způsobit trávicí potíže u psů s citlivým trávicím systémem.

0

Složení:

Čerstvá křepelka (50 %), bramborová mouka (12 %), hrachový protein, hrášek (sušený), bramborový škrob, lněné semínko, drůbeží tuk, hydrolyzovaný protein (vegetarián), řepná dužina (odcukrovaná), celulóza, bramborový protein, kvasnice (sušené, včetně beta-glukanů), fosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, čekanka (sušená), psyllium, chlorid sodný, Chondroitin sulfát, Glukosamin Doplňkové látky na kg: Vitamín A: 12 000 IE, Vitamín D3: 1 200 IE, Vitamín E: 70 mg, Zinek (jako oxid zinečnatý) 70 mg, Zinek (jako aminokyselina chelát zinku, hydrát): 25 mg, Měď (jako pentahydrát síranu měďnatého): 10 mg, Jód (jako jodičnan vápenatý, bezvodý): 2 mg, Selen (jako seleničitan sodný): 0,2 mg Rozbor: Vlhkost: 18,00 %, Bílkoviny: 24,00 %, obsah tuku: 14,00 %, hrubá vláknina: 3,00 %, hrubá E popel: 7,20 %, vápník: 1,10 %, fosfor: 0,80 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
BOSCH Soft mini Křepalka a brambory
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Křepelka
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.