Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BOSCH Plus pstruh a brambory 12,5 kg

Značka: BOSCH
40794
1315 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 329 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Cenné Omega-3 a Omega-6

BOSCH Plus Trout & Potato je suché krmivo pro citlivé dospělé psy, které poskytuje ideální stravu při zažívacích potížích nebo alergiích.
Hlavní složkou krmiva je pstruh, který poskytuje cenné Omega-3 a Omega-6 mastné kyseliny, které příznivě působí na kůži a srst a zajišťují skvělou chuť a vstřebávání.
Pstruh je ten pravý. jediný zdroj bílkovin, který výrazně usnadňuje trávení psů se zažívacími problémy nebo alergiemi.
Sacharidy pocházejí z lehce stravitelných brambor.

Všechny ingredience pocházejí z regionu Bádensko-Württembersko a jsou pečlivě připraveny tak, aby vyhovovaly potřebám citlivých psů a poskytovaly jim všechny potřebné živiny.
Krmivo navíc obsahuje chondroitin a glukosamin, které posilují klouby a kosti, dále extrakt z juky a kořen čekanky, které působí prebioticky a zlepšují činnost trávicího systému.

BOSCH Plus. Trout & Potato je vysoce kvalitní krmivo, neobsahující obiloviny, lepek, sóju a další alergeny.
Doplňky stravy poskytují kompletní výživu pro citlivé psy.
Složky potravin pocházejí pouze od spolehlivých dodavatelů.

Složení:

bramborová mouka, pstruh v prášku ( 12%), bramborový protein, hrách, drůbeží tuk, bramborová dřeň (odcukernatá), fosforečnan vápenatý, hydrolyzovaný protein (rostlinný), kvasnice (sušené), rybí tuk, chlorid sodný, glukosamin, chondroitin sulfát, čekankový prášek. Aditiva Nutriční doplňkové látky: vitamin A (12 000 IU/kg), vitamin D3 (1 200 IU/kg), vitamin E (70 mg/kg), zinek [jako oxid zinečnatý] (70 mg/kg), zinek [jako aminokyselina zinku chelát hydrát] (75 mg/kg), měď [jako síran měďnatý, pentahydrát] (10 mg/kg), jód [jako jodičnan vápenatý, bezvodý] (2 mg/kg), selen [jako seleničitan sodný] ( 0,2 mg/kg). Analytické složky: Hrubý protein 21,0 % / Hrubý tuk 12,0 % / Hrubá vláknina 3,5 % / Hrubý popel 6,5 % / Metabolická energie 15,1 MJ/kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
Bosch HPC Plus Pstruh & brambory
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
21
Druh bílkovin:
Ryba
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.