Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BOSCH Plus pstruh a brambory 2,5 kg

Značka: BOSCH
40793
316 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
2.5 kg
65 Kč

316.00 Kč

Zákaznické body: 79 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
BOSCH Plus Pstruh a brambory 2,5 kg - kompletní suché krmivo pro citlivé psy

BOSCH Plus Pstruh a brambory 2,5 kg - kompletní suché krmivo pro citlivé psy od 12 měsíců věku, trpící alergiemi nebo potravinovou intolerancí . Bezlepková a bezobilná receptura založená pouze na jednom zdroji živočišných bílkovin je ideální pro eliminační dietu, pomáhá identifikovat alergenní faktor. Čerstvý a práškový pstruh a brambory tvoří chutnou a jemnou kombinaci a ryba poskytuje vysoký obsah nenasycených Omega-3 a -6 mastných kyselin, lehce stravitelné živočišné bílkoviny a tuky, což z ní dělá ideální volbu pro psy s citlivým trávicím traktem. a kožními problémy. Krmivo BOSCH Plus Trout & Potato obsahuje vitamíny A, D, E, fosfor, selen, vápník, hořčík, železo a draslík, všechny složky pocházejí z regionu Bádensko-Württembersko a jsou pečlivě připraveny tak, aby vyhovovaly potřebám citlivých psů a poskytovaly jim dostatek všechny potřebné živiny. Krmivo navíc neobsahuje mléčné výrobky ani vejce, díky čemuž je ideální pro psy s alergiemi nebo potravinovou intolerancí. BOSCH Plus Pstruh a brambory je monoproteinové krmivo pro citlivé psy, které neobsahuje obiloviny a lepek. Obsahuje nenasycené mastné kyseliny Omega-3 a -6, zinek pro zdravou kůži a lesklou srst, selen v kombinaci s vitamínem E posilují obranyschopnost organismu a čekanka reguluje trávicí procesy. Pivovarské kvasnice jsou navíc zdrojem mnoha vitamínů a minerálů a glukosamin a chondroitin podporují práci kloubů.

Složení:

brambory (sušené, 45 %), čerstvý pstruh (12,5 %), pstruh v prášku (12,5 %), hrášek (sušený), řepné řízky (cukr zdarma) ), drůbeží tuk, bramborový protein, rostlinný proteinový hydrolyzát, fosforečnan vápenatý, pivovarské sušené kvasnice, rybí tuk (1 %), čekankový prášek (0,1 %), glukosamin, chondroitin sulfát. Doplňkové látky na kg: Vitamin A: 12 000 IU, Vitamin D3: 1 200 IU, Vitamin E: 70 mg, Měď (jako pentahydrát síranu měďnatého): 10 mg, Zinek (jako oxid zinečnatý): 70 mg, Zinek (jako chelát aminokyselin) zinek, hydratovaný): 75 mg, jód (jako jodid vápenatý, bezvodý): 2 mg, selen (jako selenan sodný): 0,2 mg. Stanovení: Bílkoviny: 21,0 %, Obsah tuku: 12,0 %, Hrubá vláknina: 3,5 %, Hrubý popel: 6,8 %, Vápník: 1,1 %, Fosfor: 0,9 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
Bosch HPC Plus Pstruh & brambory
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
21
Druh bílkovin:
Ryba
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.