Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Bosch Plus Adult Pštros & Potato, 2,5 kg krmivo pro dospělé, citlivé psy všech plemen, 2,5 kg

Značka: BOSCH
40797
322 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 81 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Bosch Plus Adult Pštros & Potato

Bosch Plus Adult Pštros & Potato je inovativní krmivo pro psy, které je ideální pro psy s trávicími problémy, alergiemi nebo citlivým žaludkem.
Toto je krmivo založeno na jediném zdroji bílkovin, kterým je pštrosí maso, takže je ideální pro psy, kteří mají problémy s tolerancí masa jiných zvířat.
Obsahuje lehce stravitelné brambory, které jsou zdrojem sacharidů a dodávají energii, od používání obilovin se upustilo, protože jsou pro mnoho psů těžko stravitelné.
Mnoho cenných ingrediencí z regionu Bádensko-Württembersko a pečlivý výrobní proces bosch HPC Plus Pštros & Brambory zajišťují, že potřeby vašeho psa jsou uspokojeny komplexním, přirozeným způsobem.
Glukosamin a chondroitin zajišťují klouby a kosti zdraví a čekanka pomáhá udržovat správné fungování trávicího systému.

Dospělý pštros a brambor Bosch Plus neobsahuje žádná umělá barviva, příchutě ani konzervační látky a jeho masové složky splňují normy lidské výživy.
Takto si můžete být jisti, že váš pes dostává zdravé, přirozené krmivo, které splňuje všechny jeho nutriční potřeby.
Bosch je značka, která je známá nejkvalitnějšími produkty pro domácí mazlíčky a Bosch Plus Adult Pštros & Potato je dalším příkladem toho, jak vysoká kvalita může ovlivnit zdraví a pohodu vašeho mazlíčka.

Složení:

bramborová mouka, prášek z pštrosího masa (min. 12 %), bramborový protein, hrášek, drůbeží tuk, bramborová dřeň (odcukrovaná), fosforečnan vápenatý, hydrolyzovaný protein (rostlinný), kvasnice (sušené), chlorid sodný, glukosamin, chondroitin sulfát, čekankový prášek. Doplňkové látky: Nutriční doplňkové látky: vitamin A (12 000 IU/kg), vitamin D3 (1 200 IU/kg), vitamin E (70 mg/kg), zinek [jako oxid zinečnatý] (70 mg/kg), zinek [jako aminokyselina chelát hydrát zinku] (75 mg/kg), měď [jako pentahydrát síranu měďnatého] (10 mg/kg), jód [jako bezvodý jodičnan vápenatý] (2 mg/kg), selen [jako seleničitan sodný] (0,2 mg/kg ). Analytické složky hrubý protein - 21 % hrubý tuk - 12 % hrubá vláknina - 3,5 % hrubý popel - 7 % Metabolická energie - 15,2 MJ/kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
Bosch HPC Plus Pštros & brambory
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
21
Druh bílkovin:
Pštros
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.