Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Super Premium Junior drůbež, vejce 800 g mokré krmivo pro štěňata

Značka: BELCANDO
15396
104 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.8 kg
95 Kč

104.00 Kč

Zákaznické body: 26 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní mokré krmivo pro štěňata

BELCANDO Super Premium Junior Poultry, Eggs je vysoce kvalitní mokré krmivo pro štěňata a mladé psy, kteří vyžadují speciální stravu bohatou na živiny. Toto jedinečné krmivo obsahuje jemně vařené kousky drůbežího masa, srdce, játra, žaludky, ale i vejce a semínka šalvěje. Všechny ingredience pocházejí z přírodních zdrojů a neobsahují umělé konzervanty a barviva, což z něj dělá zdravou a chutnou variantu pro vašeho mazlíčka. Kromě toho BELCANDO Super Premium Junior Poultry, Eggs obsahuje vitamíny a minerály, které jsou nezbytné pro zdraví štěňat a mladých psů. Složky v něm obsažené, jako je vitamin D3, vitamin E, mangan, zinek a jód, pomáhají při vývoji kostí, udržují zdravou tělesnou hmotnost a předcházejí nemocem. Toto vlhké krmivo pro štěňata a mladé psy by mělo být podáváno při pokojové teplotě a veškeré nesnězené krmivo by mělo být chlazeno po dobu až 2 dnů. Nezapomeňte psovi vždy poskytnout čerstvou vodu k pití a množství krmiva přizpůsobit jeho potřebám.

Vezměte v potaz přechodné období a přizpůsobte množství krmiva potřebám. zvířete. Poskytněte svému psovi čerstvou pitnou vodu. Přípravek by měl být podáván při pokojové teplotě. Nespotřebovanou porci uchovávejte v lednici až 2 dny.

Složení:

drůbeží maso, srdce, játra, žaludky (66 %); kuřecí vývar (27,5 %); celé vejce (4 %); semena šalvěje (1 %); vaječné skořápky, sušené (0,5 %); minerální látky (0,5 %); světlicový olej (0,5 %) Aditiva na kg: vitamín D3 200 IU; vitamin E (jako alfa-tokoferol acetát) 50 mg; mangan (jako síran manganatý) 2 mg; zinek (jako síran zinečnatý) 20 mg; jód (jako jodičnan vápenatý, bezvodý) 0,2 mg Analytické složky: protein 11,0 %; obsah tuku 6,5 %; surový popel 2,0 %; hrubá vláknina 0,4 %; vlhkost 78,0 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Produktová řada:
BELCANDO Super Premium Junior Drůbež, vejce
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
6.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.