Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Junior kuře+vejce 400 g mokré krmivo pro mladé psy 400 g

Značka: BELCANDO
15385
53 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 13 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pro psy

BELCANDO Junior kuře+vejce 400 g - vynikající mokré krmivo pro štěňata a mladé psy, které Vašemu mazlíčkovi poskytne kompletní výživu a chutný pamlsek. Krmivo je vyrobeno z přírodních surovin, bez přídavku konzervantů a barviv, díky čemuž je ideální pro psy s citlivým trávicím systémem. BELCANDO Junior kuře+vejce 400 g obsahuje drůbeží maso, srdce, játra a žaludky, které vašemu štěněti dodají základní živiny. Přídavek celého vejce a světlicového oleje zajistí psovi vynikající stav kůže a srsti, semena šalvěje a vaječné skořápky přispějí ke správné funkci trávicího systému. BELCANDO Junior kuře+vejce 400 g navíc obsahuje vitamín D3, vitamín E, mangan, zinek a jód, které zajistí správný vývoj a růst vašeho štěněte. Doporučení ke krmení: před podáváním se ujistěte, že má jídlo pokojovou teplotu a po jídle zbytky chlaďte a spotřebujte do dvou dnů. Důležité je také poskytnout psovi čerstvou pitnou vodu.

Složení :

drůbeží maso, srdce, játra, žaludky (66 %); kuřecí vývar (27,5 %); celá vejce (4 %); semena šalvěje (1 %); minerální látky (1 %); světlicový olej (0,5 %)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
BELCANDO Super Premium Junior Drůbež, vejce
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.19
Tuky (%):
6.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.