Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Super Premium jehněčí, rýže a rajčata 800 g mokré krmivo pro psy

Značka: BELCANDO
15395
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.4 kg
95 Kč

53.00 Kč

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dodává vašemu psovi kompletní živiny

BELCANDO Super Premium Jehněčí, rýže a rajčata je mokré krmivo pro dospělé psy, které se skládá pouze z přírodních složek. Složení obsahuje jehněčí maso, rýži a rajčata a světlicový olej je zdrojem polynenasycených mastných kyselin. Krmivo neobsahuje žádné konzervační látky ani barviva. BELCANDO Super Premium Lamb, Rice and Tomato je vysoce kvalitní produkt, který vašemu psovi dodá kompletní živiny. Jehněčí maso, rýže a rajčata jsou bohaté na živiny, jako jsou bílkoviny, sacharidy a vitamíny. Světlicový olej obsahuje mastné kyseliny, které jsou nezbytné pro zdraví vašeho psa. BELCANDO Super Premium Lamb, Rice and Tomato je lehce stravitelné a nezatěžuje trávicí systém psa. Neobsahuje žádné umělé přísady ani konzervační látky. Výrobek je dostupný v balení po 800 g. BELCANDO Super Premium Jehněčí, rýže a rajčata je mokré krmivo pro dospělé psy, které se skládá pouze z přírodních surovin. Složení obsahuje jehněčí maso, rýži a rajčata a světlicový olej je zdrojem polynenasycených mastných kyselin. Krmivo neobsahuje žádné konzervační látky ani barviva. BELCANDO Super Premium Lamb, Rice and Tomato je vysoce kvalitní produkt, který vašemu psovi dodá kompletní živiny. Jehněčí maso, rýže a rajčata jsou bohaté na živiny, jako jsou bílkoviny, sacharidy a vitamíny. Světlicový olej obsahuje mastné kyseliny, které jsou nezbytné pro zdraví vašeho psa. BELCANDO Super Premium Lamb, Rice and Tomato je lehce stravitelné a nezatěžuje trávicí systém psa. Neobsahuje žádné umělé přísady ani konzervační látky. Produkt je dostupný v balení 800 g.

Složení:

jehněčí, jehněčí dršťky, játra, srdce, jazyky (63 %); jehněčí vývar (26,5 %); vařená rýže (4 %); rajčata (4 %); semena šalvěje (1 %); minerální látky (1 %); světlicový olej (0,5 %) Doplňkové látky na kilogram: Dietní doplňkové látky: vitamín D3 200 IU; vitamin E (jako alfa-tokoferol acetát) 50 mg; mangan (jako síran manganatý) 2 mg; zinek (jako síran zinečnatý) 20 mg; jód (bezvodý jodičnan vápenatý) 0,2 mg Analytické složky: protein 10,5 %; obsah tuku 5,5 %; surový popel 2,0 %; hrubá vláknina 0,4 %; vlhkost 79,0 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Produktová řada:
BELCANDO Pies jehněčí rýže a rajčata
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10.5
Druh bílkovin:
Jehněčí
Tuky (%):
5.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.