Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Finest Grain Free Losos XS-M 1 kg lososové granule pro psy

Značka: BELCANDO
64147
160 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
1 kg
95 Kč

160.00 Kč

Zákaznické body: 40 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sušené krmivo pro psy bez obilovin

Belcando ADULT GFAIN-FREE SALMON je krmivo pro psy s intolerancí na bílkoviny suchozemských zvířat. Tato bezobilná receptura "jediného živočišného proteinu" obsahuje pouze mořské bílkoviny, včetně jemně sušeného lososa a sledě, udržitelně sklizeného ušlechtilého arktického krillu a čistého lososového oleje, který je obzvláště bohatý na omega-3 mastné kyseliny. Krmivo pro psy Belcando Finest GF Salmon je vyrobeno z čerstvého lososového masa, díky čemuž má intenzivní a atraktivní vůni, která přitáhne vašeho mazlíčka. Amarant jako složka potravy je rostlina, která není obilovina a neobsahuje lepek, ale je bohatá na škrob, tuk a bílkoviny, což z ní dělá vynikající zdroj energie a snadno stravitelnou složku.

Složení:

čerstvý losos (40 %), amarant (16 %), bramborový škrob, hrachová moučka, moučka z mořských ryb, lososová moučka, mořský zooplankton, mletý (krill, 5 %), pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %), lososový olej, mouka z hroznových semínek, sušený, hydrolyzovaný losos, chia semínka, řepná dužina bez cukru, fosforečnan vápenatý, světlicový olej, sušené bylinky (celkem: 0,2 %, listy kopřivy, kořen hořce, centaury, heřmánek, fenykl, kmín, jmelí, řebříček, listy ostružiny), chlorid draselný, chlorid sodný, yucca schidigera

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
BELCANDO Finest Grain Free Salmon
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Losos
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.