Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Jemný losos bez obilovin XS-M 12,5 kg Losos granule pro psy

Značka: BELCANDO
64149
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
1 kg
95 Kč

160.00 Kč

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní suché krmivo pro dospělé psy malých a středních plemen

BELCANDO Finest Grain Free Losos je suché krmivo pro dospělé psy malých a středních plemen na bázi jemného lososového masa. Ingredience použité při výrobě jídla byly pečlivě vybrány tak, aby byla zajištěna správná rovnováha živin. Krmivo obohacené o amarant a mořský zooplankton poskytuje mnoho životně důležitých látek nezbytných pro zdraví psa. Nejdůležitější složkou tohoto krmiva je losos, který je lehce stravitelným zdrojem živočišných bílkovin. Krmivo neobsahuje obiloviny, proto je ideální pro psy s alergií. Za zmínku stojí i přídavek amarantu – rostliny bohaté na lehce stravitelné bílkoviny, sacharidy a vitamíny ze skupiny B, C a E. Mořský zooplankton zase poskytuje nenasycené mastné kyseliny, které příznivě působí na kůži a srst psa .

Složení:

čerstvý losos (40 %); amarant (16 %); bramborový škrob; hrachová mouka; moučka z mořských ryb; lososová moučka; mořský zooplankton, mletý (krill, 5 %); pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %); lososový olej; mouka z hroznových jader;, sušená; hydrolyzovaný losos; Chia semínka; řepné řízky bez cukru; fosforečnan vápenatý; slunečnicový olej; sušené bylinky (celkem: 0,2 %; listy kopřivy, kořen hořce, centaury, heřmánek, fenykl, kmín, jmelí, řebříček, listy ostružiny); chlorid draselný; chlorid sodný; Kalifornská juka.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
BELCANDO Finest Grain Free Salmon
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Losos
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.