Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Finest Grain Free Lamb XS-M 4 kg jehněčí granule pro psy

Značka: BELCANDO
64145
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mimořádné krmivo pro dospělé psy malých a středních plemen

Jedná se o unikátní produkt, který vašemu mazlíčkovi dodá nejen chuť, ale i kompletní a vyváženou výživu. Vybrané ingredience vytvářejí vynikající směs živin a poskytují optimální podporu pro zdraví a pohodu vašeho psa. Hlavním zdrojem bílkovin v této stravě je jehněčí maso, které poskytuje cenné živočišné bílkoviny. Ale to není vše – krmivo bylo obohaceno o amarant a mořský zooplankton, bohatý na životně důležité látky, které podporují vitalitu a pohodu vašeho psa. Čím je toto krmivo výjimečné? Především je bez obilovin, což z něj dělá vynikající volbu pro psy s alergiemi. Nyní můžete svému psovi poskytnout výživné krmivo, které odpovídá jeho potřebám. Obsah bílkovin a tuku byl pečlivě upraven tak, aby vyhovoval potřebám dospělých psů malých a středních plemen.

Složení:

čerstvé jehněčí maso, játra, plíce (celkem: 40 %), amarant (16,5 %), bramborový škrob, jehněčí protein, sušený (10 %), drůbeží bílkovina, s nízkým obsahem popela, sušená, hrachová mouka, hydrolyzovaná kuřecí játra, mořský a pozemní zooplankton (krill, 2,5 %), pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %), drůbeží tuk, výlisky z hroznových semen, lusky rohovníku, sušené, sušená řepná dužina, bez cukru, Chia semínka, lososový olej, chlorid sodný, chlorid draselný, sušené bylinky (celkem: 0,2 %, listy kopřivy, kořen hořce, centaury, heřmánek, fenykl, kmín, jmelí, řebříček, listy ostružiny), yucca schidigera.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
BELCANDO Finest GrainFree Lamb
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Bez obilovin

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
14.5
Vápník (%):
1.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.