Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Finest Grain Free Lamb granule pro dospělé psy 12,5 kg

Značka: BELCANDO
64146
1489 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 372 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Speciální krmivo pro psy

BELCANDO Finest Grain Free Lamb XS-M 12,5 kg je suché krmivo pro dospělé psy malých a středních plemen, které jako hlavní zdroj bílkovin obsahuje jehněčí maso. Vybrané ingredience, jako je amarant a mořský zooplankton, poskytují nejen bílkoviny, ale také mnoho dalších cenných živin, včetně vitamínů a minerálů. Toto krmivo bylo vytvořeno pro zvířata s alergiemi nebo intolerancí na obiloviny. BELCANDO Finest Grain Free Lamb XS-M 12,5 kg neobsahuje obiloviny a ingredience byly pečlivě vybrány tak, aby poskytovaly kompletní a vyváženou výživu pro vašeho psa. Toto krmivo je vhodné pro psy malých a středních plemen, kteří potřebují ve stravě přiměřené množství bílkovin, ale zároveň nechtějí, aby obsahovala obiloviny. BELCANDO Finest Grain Free Lamb XS-M 12,5 kg je perfektní volbou pro psy, kteří vyžadují speciální dietu kvůli alergii nebo potravinové intoleranci.

Složení:

čerstvé jehněčí maso, játra, plíce (celkem: 40 %); amarant (16,5 %); bramborový škrob; jehněčí protein, sušený (10 %); drůbeží bílkovina, s nízkým obsahem popela, sušená; hrachová mouka; hydrolyzovaná kuřecí játra; mořský, pozemní zooplankton (krill, 2,5 %); pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %); drůbeží tuk; výlisky z hroznových semen; lusky rohovníku, sušené; sušená řepná dužina, bez cukru; Chia semínka; lososový olej; chlorid sodný; chlorid draselný; sušené bylinky (celkem: 0,2 %; listy kopřivy, kořen hořce, centaury, heřmánek, fenykl, kmín, jmelí, řebříček, listy ostružiny); yucca schidigera.

Analytické složení: protein 25 %; obsah tuku 14,5 %; surový popel 7,2 %; hrubá vláknina 3,5 %; vlhkost 10,0 %; vápník 1,5 %; fosfor 1,0 %; sodík 0,35 %

Doporučení krmení: Počítejte s přechodným obdobím a přizpůsobte množství krmiva potřebám vašeho mazlíčka. U psů s nadváhou snižte denní dávku a poskytněte psovi vodu k pití. Výrobek by měl být skladován v uzavřené nádobě na suchém a chladném místě.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
BELCANDO Finest GrainFree Lamb
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
14.5
Vápník (%):
1.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.