Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Finest Grain Free Junior Poultry M-XL 4 kg granule pro štěňata středních a velkých plemen

Značka: BELCANDO
64154
474 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 119 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
BELCANDO Finest Grain Free Junior Poultry M-XL 4 kg - Suché krmivo pro štěňata středních a velkých plemen 4 kg

BELCANDO Finest Grain Free Junior Poultry M-XL 4 kg je speciálně upravené suché krmivo pro štěňata středních a velkých plemen, která trpí intolerancí nebo alergií na lepek nebo obiloviny. Toto krmivo pro štěňata je ideální pro psy od 4 měsíců věku, kterým se majitelé snaží poskytnout správnou rovnováhu živin, které jsou nezbytné pro jejich zdravý vývoj. Toto jedinečné krmivo pro štěňata, které se skládá z čerstvého drůbežího masa a je bohaté na živočišné bílkoviny. Krmivo bylo obohaceno o amarant a mořský zooplankton, které poskytují mnoho životně důležitých látek pro štěňata.

Složení:

čerstvé drůbeží maso (40 %); amarant (16 %); drůbeží protein, nízký obsah popela, sušený (14 %); bramborový škrob; hrachová mouka; mořský, pozemní zooplankton (krill, 2,5 %); moučka z mořských ryb (2,5 %); želatina, hydrolyzovaná (2,5 %); pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %); sušené vejce; lusky rohovníku, sušené; fosforečnan vápenatý; drůbeží tuk; sušená řepná dužina, bez cukru; Chia semínka; hydrolyzovaná kuřecí játra; lososový olej; chlorid sodný; chlorid draselný. Analytické složení: protein 26 %; obsah tuku 15 %; surový popel 7,4 %; hrubá vláknina 2,8 %; vlhkost 10,0 %; vápník 1,2 %; fosfor 1,0 %; sodík 0,3 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
BELCANDO Finest GrainFree Junior
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.