Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Finest Grain Free Junior Poultry M-XL 1 kg granule pro štěňata středních a velkých plemen

Značka: BELCANDO
64497
135 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 34 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pro štěňata středních a velkých plemen

BELCANDO Finest Grain Free Junior Poultry M-XL je suché krmivo pro štěňata středních a velkých plemen od 4 měsíců věku. Krmivo je speciálně vyvinuto pro štěňata, která trpí intolerancí nebo alergií na lepek nebo obiloviny. Složení krmiva je voleno tak, aby zajistilo vhodnou rovnováhu živin pro specifické potřeby štěňat a mladých psů. Základem krmiva je drůbeží maso, které je lehce stravitelným zdrojem živočišných bílkovin. Je obohacen o amarant a mořský zooplankton, které jsou zdrojem mnoha životně důležitých látek. Přídavek mořského zooplanktonu z krillu a rybí moučky z mořských ryb činí krmivo bohaté na nenasycené omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, což má příznivý vliv na zdraví štěňat a mladých psů.

Složení:

čerstvé drůbeží maso (40 %); amarant (16 %); drůbeží protein, nízký obsah popela, sušený (14 %); bramborový škrob; hrachová mouka; mořský, pozemní zooplankton (krill, 2,5 %); moučka z mořských ryb (2,5 %); želatina, hydrolyzovaná (2,5 %); pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %); sušené vejce; lusky rohovníku, sušené; fosforečnan vápenatý; drůbeží tuk; sušená řepná dužina, bez cukru; Chia semínka; hydrolyzovaná kuřecí játra; lososový olej; chlorid sodný; chlorid draselný.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
BELCANDO Finest GrainFree Junior
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.