Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Finest Croc XS-M 12,5 kg granule pro vybíravé psy malých a středních plemen

Značka: BELCANDO
64498
1258 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 315 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vyberte BELCANDO Finest Croc XS-M 12,5 kg pro chutné a výživné krmivo pro vašeho psa

BELCANDO Finest Croc XS-M 12,5 kg je kompletní suché krmivo pro dospělé psy malých a středních plemen, kteří jsou v jídle vybíraví.
Jídlo se vyznačuje jedinečnou chutí, která je výsledkem velkého množství lehce stravitelné rýže a přírodních surovin, jako je mouka z hroznových jader.
Navíc vysoký obsah bílkovin a tuků BELCANDO Finest Croc XS-M napomáhá trávení a snižuje množství stolice.

BELCANDO Finest Croc XS-M 12,5 kg obsahuje také ProVital, což znamená posiluje přirozenou imunitu psího organismu přidáním beta-glukanu, složky buněčných stěn přírodních kvasinek.
Vysoce kvalitní ingredience v BELCANDO Finest Croc XS-M 12,5 kg poskytují kompletní a vyváženou výživu pro vašeho psa, takže váš pes bude plný energie a zdraví.

Jedna z výhod BELCANDO Finest Croc XS food is -M 12,5 kg je chutná omáčka, která vzniká smícháním kroket s malým množstvím teplé převařené vody.
Tímto způsobem se krmivo stává pro náročné psy ještě chutnější.

Složení:

čerstvé drůbeží maso (30 % ); rýže (17 %); ovesné vločky; sušený drůbeží protein s nízkým obsahem popela (12 %); sušený kachní protein (10 %); moučka z mořských ryb (5 %); hydrolyzovaná drůbeží játra (4 %); drůbeží tuk; rafinovaný palmový rostlinný olej; odtučněná hroznová semínka (2,5 %); pivovarské kvasnice (2,5 %); sušená řepná dužina; rohovník; vejce v prášku (sušená); semena šalvěje; fosforečnan vápenatý; chlorid sodný; chlorid draselný; bylinky (celkem 0,2 %: listy kopřivy, kořen hořce, centaury, heřmánek, kopr, kmín, jmelí, řebříček, ostružina); Kalifornská juka. Analýza složení: celkové bílkoviny (29 %), hrubý tuk (20 %), hrubá vláknina (3,2 %), hrubý popel (7 %), vlhkost (10 %), vápník (1,3 %), fosfor (0,9 %), sodík (0,3 %), vitamíny, lecitin.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
BELCANDO Finest Croc
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Vybíravé

Složení

Bílkoviny (%):
29
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
20
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.