Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Finest Croc XS-M 1 kg granule pro vybíravé psy malých a středních plemen

Značka: BELCANDO
64168
142 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 36 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pro dospělé vybíravé psy malých a středních plemen

BELCANDO Finest Croc XS-M 1 kg je kompletní suché krmivo pro dospělé vybíravé psy malých a středních plemen. Jde o mimořádně chutné krmivo, jehož složení obsahuje velké množství lehce stravitelné rýže, mouku z hroznových jadérek a další přírodní složky, které pejskovi dodají ty správné živiny. Vysoký obsah bílkovin a tuků pomáhá při trávení a snižuje objem stolice. Další výhodou tohoto jídla je chutná omáčka, která vznikne smícháním kroket s malým množstvím teplé převařené vody. Krmivo je také obohaceno o ProVital, který posiluje imunitu psa díky obsahu beta-glukanů pocházejících z přírodních kvasinek.

Složení:

čerstvé drůbeží maso (30 %); rýže (17 %); ovesné vločky; sušený drůbeží protein s nízkým obsahem popela (12 %); sušený kachní protein (10 %); moučka z mořských ryb (5 %); hydrolyzovaná drůbeží játra (4 %); drůbeží tuk; rafinovaný palmový rostlinný olej; odtučněná hroznová semínka (2,5 %); pivovarské kvasnice (2,5 %); sušená řepná dužina; rohovník; vejce v prášku (sušená); semena šalvěje; fosforečnan vápenatý; chlorid sodný; chlorid draselný; bylinky (celkem 0,2 %: listy kopřivy, kořen hořce, centaury, heřmánek, kopr, kmín, jmelí, řebříček, ostružina); Kalifornská juka.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
BELCANDO Finest Croc
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Vybíravé

Složení

Bílkoviny (%):
29
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
20
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.