Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Wiejska Zagroda Jehněčí s kachnou 2 kg - granule pro malé a střední psy

59800
518 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 130 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Wiejska Zagroda Jehněčí s kachnou

Jedná se o chutnou nabídku pro menší psy. Vyrábí se z kombinace tří neobvyklých surovin: jehněčí + kachna + krůta. Jehněčí maso je delikátní a zdravé, obzvláště vhodné pro alergiky a citlivé psy. Kachní maso je vynikajícím zdrojem lehce stravitelných a výživných bílkovin, podporuje imunitu díky obsahu fosforu, železa, draslíku a vitamínů A, B a E. V kombinaci s nejchudším, lehce stravitelným a na bílkoviny bohatým krůtím masem tvoří ideální složení. Sleď je zdravým zdrojem bílkovin, vitamínů a mikroprvků. Celek je doplněn lososovým olejem, který kromě blahodárného účinku na celý organismus pečuje o dobrý stav kůže a krásnou lesklou srst! Toto je opravdu chutné složení!

Neobsahuje GMO, lepek a umělá barviva

Wiejska Zagroda od Alpha Spirit je zárukou nejvyšší kvality pro vašeho psa! Bez obilovin, bez lepku, bez GMO a bez umělých přísad. Hypoalergenní, bez alergenních složek, jako jsou obiloviny nebo sója, vhodné pro psy s citlivým trávicím systémem. O vysoké kvalitě krmiv svědčí čerstvé složky od místních dodavatelů. Nízký obsah sacharidů, žádné zbytečné přísady. Lesklá srst díky přídavku lososového oleje.

Prozkoumejte superschopnosti složek:

- Kombinace čerstvého a sušeného masa zachovává všechny šťávy uvnitř krmiva a zároveň obsahuje velké množství masa.

- Čerstvý lososový olej je bohatý na omega 3 mastné kyseliny EPA a DHA, které jsou cenné pro srst a kůži vašeho psa, vakuum se přidává až na samém konci.

- MOS a FOS - podporují imunitní a trávicí systém.

- Hrách je vynikajícím zdrojem bílkovin, nejcennějších doplňků, vitamínů B, A, zdrojem železa, draslíku a hořčíku.

- Pivovarské kvasnice - cenná složka, která díky vysokému obsahu vitamínů skupiny B zlepšuje stav kůže a srsti a imunitu.

- Čekanka - příznivě ovlivňuje střevní mikroflóru a působí probioticky, přispívá k dobrému trávení a imunitě.

- Lněná semínka - zdroj vlákniny, která příznivě ovlivňuje pohyb střev.

- Yucca Schidigera - přírodní složka, která ovlivňuje trávení a snižuje množství a zápach výkalů.

- Rostlinné výtažky - rozmarýn, citrusy, kurkuma, vinná réva, kapara mají posilující a antibakteriální účinky.

Složení:

jehněčí maso (29,5%, z toho 22% čerstvé jehněčí maso, 7,5% sušené jehněčí maso), drůbeží tuk (9,2%), sušené krůtí maso (7,5%), sušené kachní maso (7,5%), hrách, vyloupaný hrách, sušené bramborové vločky, hydrolyzovaná kuřecí játra (5%), hydrolyzovaný drůbeží protein (5%), bramborový protein, řepné řízky, lněné semínko, čerstvý lososový olej (2%), celulóza, minerální látky, sušené pivovarské kvasnice, sušená čekanka (přírodní zdroj fosu a inulinu), mos (manno-oligosacharidy), sušená brokolice, sušená rajčata, sušený špenát, glukosamin, chondroitin, sušené brusinky, sušené bobule, rostlinné extrakty (rozmarýn, vinná réva, kurkuma, citrusy, hřebíček, yucca schidigera), antioxidanty.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Produktová řada:
WIEJSKA ZAGRODA Krmivo pro malé a střední rasy s jehněčím a kachnou
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
WIEJSKA ZAGRODA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
34
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
23
Vápník (%):
2.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.