Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Wiejska Zagroda hovězí maso s krůtou 9 kg granule pro dospělé psy, 9 kg

68141
999 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
9 kg
Doprava zdarma

999.00 Kč

Zákaznické body: 250 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Část zdraví v každém jídle

Přírodní suché krmivo je vyrobeno z pečlivě vybraných surovin a úspěšně poslouží jako základ každodenní stravy vašeho psa.
Krmivo s vysokým obsahem vysoké -kvalitní maso dodá Vašemu psovi energii a živiny podporující jeho zdraví, pohodu a celkovou kondici organismu.

Chcete-li svému psovi zajistit pohodlí, zvolte správné krmivo a doplňkové produkty, které doplní jeho každodenní stravu.

Projděte si suché a mokré krmivo a pamlsky dostupné v obchodě maxandmrau.cz a dokončete perfektní sadu pro vašeho mazlíčka!

Správný růst, bezvadná postava

Wiejska Zagroda suché krmivo pro psy s hovězím a krůtím masem je receptura s vysokým obsahem hovězího masa známá jako vynikající zdroj bílkovin, který zajišťuje správný růst a podporuje zdravý proces stavby kostí a kloubů .
Je také ceněným zdrojem železa a kreatinu a L-karnitinu, který pomáhá udržovat správnou postavu.
Receptura obsahuje přídavek libového krůtího masa, které zaručuje jedinečnou chuť každodenních jídel.

Složení:

Hovězí maso (44 %, včetně 30 % sušené hovězí maso, 14 % čerstvé hovězí maso), hovězí tuk (12 % ), bramborové vločky sušený hrášek, loupaný hrášek, hydrolyzovaný vepřový protein (5 %), sušené krůtí maso (4 %), sušená řepná dužina (z cukrové řepy), lněné semínko, sušené pivovarské kvasnice (0,5 %), minerální látky, sušená čekanka, lososový olej (0,5 %), MOS (manno-oligosacharidy), sušená brokolice, sušená rajčata, sušený špenát, glukosamin, chondroitin sulfát, sušené borůvky, rostlinné extrakty (Yucca Mojave, rozmarýn, kurkuma, citrusy, hřebíček).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
9
Produktová řada:
WIEJSKA ZAGRODA Wołowina z indykiem
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
WIEJSKA ZAGRODA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
20
Vápník (%):
1.7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.