Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VITAPOL Vita Herbal Kokcivit Forte přípravek proti kokcidióze pro hlodavce a králíky 100 ml

Značka: VITAPOL
61142
179 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 45 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ochrana gastrointestinálního traktu pro hlodavce a králíky

Vitapol Vita Herbal Kokcivit Forte 100ml je přípravek proti kokcidióze pro hlodavce a králíky. Obsahuje přírodní bylinné extrakty včetně vysoké dávky salicylátu, který má protizánětlivé a analgetické vlastnosti a podporuje oběhový systém. Vita Herbal Kokcivit Forte je také bohatý na komplex pečlivě vybraných bylinných extraktů, které podporují správnou činnost trávicího traktu zvířat, stimulují imunitní systém a podporují rozvoj prospěšné bakteriální flóry. Vita Herbal Kokcivit Forte je ideální volbou pro léčbu antibiotiky, příznaky zažívacích potíží a snížení chuti k jídlu. Vitapol Vita Herbal Kokcivit Forte je dostupný ve 100 ml lahvičce a jeho složení mimo jiné obsahuje: síran hořečnatý, chlorid sodný a propylenglykol. Přípravek dále obsahuje řadu doplňků stravy, jako je metylsalicylát, česnekový extrakt, majoránkový extrakt, extrakt ze skořice cejlonské, extrakt z třezalky, extrakt z bílé echinacey, extrakt z ženšenu a extrakt z echinacey nachové. Vitapol Vita Herbal Kokcivit Forte je účinný při prevenci přemnožení patogenních prvoků, minimalizaci poruch příjmu potravy, trávení a asimilace a při ochraně správně fungujícího trávicího traktu. Přípravek doplňuje nedostatky při antibiotické léčbě a podporuje rekonvalescenci po onemocněních. Použití přípravku je jednoduché - přidejte 1-4 ml přípravku do 1 litru pitné vody po dobu 5 dnů po výsadbě nebo 1-2x týdně pro preventivní účely. Přípravek by měl být uchováván v těsně uzavřeném původním obalu, aby byl chráněn před světlem, vlhkostí a teplotami pod +5°C a nad +28°C.

Složení:

síran hořečnatý (11.2. 3), chlorid sodný (11.4.1), propylenglykol (13.11.1) Nutriční doplňkové látky (v 1L): Senzorické: methylsalicylát 30 000 mg, česnekový extrakt (CoE 26) 53 %, majoránkový extrakt (CoE 317) 10 %, Extrakt ze skořice cejlonské (CoE 133) 10 %, extrakt z třezalky tečkované (CoE 234) 7 %, extrakt z bílé echinacey 5 %, extrakt z pravého ženšenu (CoE 318) 5 %, extrakt z echinacey 5 % Analytické složky (v 1 l): Na (sodík) 390 mg Mg (hořčík) 170 mg Ca (vápník) 0,01 % Hrubý protein 0 % Hrubá vláknina 0 % Hrubý tuk 0 % Hrubý popel 0,2 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
100
Značka:
VITAPOL

Určení

Určení:
Doplněk stravy
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.