Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Trixie sladová pasta pro hlodavce 100 g

Značka: TRIXIE
11793
93 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 23 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Co je to sladová pasta? Sladová pasta Trixie je ideálním doplňkem každodenní stravy hlodavců a králíků. Obsahuje až 70 % sladu a 12 % hodnotného ovoce. Slad má napomáhat trávení a zabraňovat tvorbě chlupových kuliček v žaludku. Pasta obsahuje také cenné fruktooligosacharidy, které podporují normální metabolismus a udržují dobrou úroveň bakteriální flóry. Přídavek červených bobulí doplňuje stravu o nezbytné vitaminy, včetně vitaminu C, který podporuje imunitní systém. Tato chutná pasta je skutečnou lahůdkou pro každého malého strávníka! Pastu z bobulí Trixie můžete také přidat do základního krmiva vašeho domácího mazlíčka, abyste ho povzbudili k jídlu.

Výhody pasty Trixie: 70 % sladu a 12 % ovoce, podporuje trávení a zabraňuje tvorbě chlupových kuliček v žaludku

Obsah fruktooligosacharidů pomáhá udržovat zdravou bakteriální flóru Ideální jako svačina nebo k obohacení základní stravy

Balení - 100 g
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
TRIXIE

Určení

Určení:
Podporuje trávení
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.