Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VITAPOL Vita Herbal Vitamin C pro hlodavce a králíky 100 ml

Značka: VITAPOL
61144
165 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 41 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Tekutý přípravek pro morčata, králíky a všechny hlodavce

Vita Herbal - Tekutý vitamín C pro morčata, králíky a další hlodavce je výborný přípravek, který se postará o zdraví a vitalitu vašeho mazlíčka. Vitamin C je základní složkou potravy morčat a dalších hlodavců, kteří si ho nejsou schopni sami vyrobit. Vita Herbal s vitamínem C pomůže posílit imunitní systém vašeho mazlíčka, zlepšit chuť k jídlu a zbavit se problémů s apatií. Vitamin C je také důležitou složkou stravy v období rekonvalescence, oslabení organismu a v těhotenství. Vita Herbal je účinný a snadno použitelný způsob, jak zajistit, aby váš mazlíček dostával správné množství vitamínu C ve stravě. Přípravek Vita Herbal je určen pro králíky, morčata, křečky, potkany, činčily, osmáky, myši, pískomily, fretky, hnědé zajíčky, ježky a další hlodavce. Způsob použití je jednoduchý: profylakticky rozpustit 1 ml vitaminu v 1 litru vody a podávat denně. Během léčby používejte 2 ml na 1 litr vody po dobu 10 dnů, pokud váš veterinární lékař nedoporučí jinak. V těhotenství podávejte 2 ml na 1 litr vody po celou dobu těhotenství.

Před použitím si přečtěte příbalovou informaci.

Tento produkt je určen pouze pro maloobchodní prodej

0

Složení:

Složení: glycerin chlorid sodný vitamín C 133000 mg Analytické složky: sodík 390 mg draslík ? 0,01 % vápníku? 0,01 % hrubého proteinu 0 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
100
Značka:
VITAPOL

Určení

Určení:
Zvyšování imunity
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.