Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET Intestinal Support FBS pro psy a kočky 150 g

Značka: TROVET
68628
361 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 90 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Výrobek neobsahuje umělá barviva a konzervační látky

Doplněk stravy TROVET Intestinal Support FBS je ideálním řešením pro psy a kočky trpící střevními problémy. Produkty TROVET jsou volbou veterinářů, kteří považují tuto značku za spolehlivou a účinnou. Intestinal Support FBS je směs frukto-oligosacharidů, psyllia, bentonitu, manno-oligosacharidů a beta glukanů, která podporuje střeva při různých typech potíží. Tyto složky pomáhají udržovat bakteriální rovnováhu, regulují peristaltiku střev a snižují riziko infekce. Výrobek neobsahuje umělá barviva ani konzervanty a krmná doporučení jsou velmi přesná, díky čemuž lze snadno určit vhodnou dávku pro zvíře. TROVET Intestinal Support FBS je k dispozici ve 150g balení a lze jej použít u psů i koček.

Před použitím si přečtěte příbalovou informaci. balení.

Výrobek je určen pouze pro maloobchodní prodej

Složení:

Frukto-oligosacharidy, psyllium, bentonit, manno-oligosacharidy, beta glukany Stanovení: Bílkoviny 3,9 % Tuky 1,5 % Anorganické látky 22,2 % Vláknina 38,0 % Vlhkost 2,0 % Sacharidy 32,4 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
TROVET
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.