Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET Intestinal Support FBS pro psy a kočky 400 g

Značka: TROVET
68627
707 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 177 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Komplexní podpora trávicího systému

TROVET Intestinal Support FBS je doplněk stravy pro psy a kočky, vyvinutý pro podporu střev při široké škále střevních potíží. Tento produkt obsahuje speciálně vybranou směs ingrediencí, včetně fruktooligosacharidů, psyllia, bentonitu, manno-oligosacharidů a beta-glukanů, které působí synergicky a poskytují komplexní podporu trávicímu systému. Fruktooligosacharidy a manno-oligosacharidy jsou prebiotika, která stimulují rozvoj prospěšné bakteriální flóry ve střevech, což má pozitivní vliv na fungování trávicího systému. Psyllium je dietní vláknina, která zlepšuje pohyby střev a reguluje pohyby střev, což může pomoci při zácpě. Bentonit naopak působí jako přírodní sorbent, absorbuje toxiny a nečistoty z trávicího traktu, což přispívá k pročištění střev. TROVET Intestinal Support FBS obsahuje také beta-glukany, což jsou složky, které podporují imunitní systém těla. Tento produkt je dostupný ve formě prášku pro snadné dávkování. Doporučuje se používat přípravek dle tabulky na obalu v závislosti na hmotnosti zvířete. TROVET Intestinal Support FBS je přípravek určený pro zvířata se střevními problémy. Tento produkt poskytuje komplexní podporu trávicímu systému díky speciálně vybrané směsi složek, včetně prebiotik, dietní vlákniny a sorbentů. Všechny složky produktu byly pečlivě vybrány a jsou bezpečné pro zdraví zvířat.

Před použitím si přečtěte příbalový leták.

Výrobek je pouze pro maloobchodní prodej

Složení:

Fruktooligosacharidy, psyllium, bentonit, manno-oligosacharidy, beta glukany

Analýza: Bílkoviny 3,9 %, Tuky 1,5 %, Anorganické látky 22,2 %, Vláknina 38,0 %, Vlhkost 2,0 %, Sacharidy 32,4 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
TROVET
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.