Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TASTE OF THE WILD High Prairie Štěně 24,4 kg (2 x 12,2 kg) s pečeným bizonem a jelenem

20000552
2473 
Doporučená cena: 2518 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 618 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kompletní, bezobilné krmivo pro štěňata a juniory od 6 týdnů věku s obsahem bizoního masa.


Krmivo Taste of the Wild High Prairie Puppy je určeno pro štěňata a dospívající všech plemen (od 6 týdnů věku). Obsahuje buvolí, jelení a jehněčí maso. Krmivo neobsahuje lepek a je ideální pro psy náchylné k alergiím. Taste of the Wild obsahuje velké množství antioxidantů, které chrání buňky, chrání před volnými radikály a posilují imunitní systém. Batáty byly využívány jako zdroj sacharidů, které jsou bohaté na vlákninu a vitamíny, dále železo, vápník a betakaroten.


Krmivo je vysoce stravitelné a poskytuje cenné aminokyseliny a energii. Krmivo neobsahuje obiloviny, místo nich byla přidána cizrna a čočka. Obsahuje dobře vyváženou směs zeleniny, ovoce a rostlinné vlákniny. Přídavek prebiotik je zodpovědný za rovnováhu střevní flóry a ovlivňuje trávení. Vysoký obsah přírodních antioxidantů v krmivu chrání buňky těla a oslabuje působení volných radikálů.


V Taste of the Wild nejsou žádné umělé příchutě, odpad z masa ani vedlejší produkty. Taste of the Wild se vyrábí pomocí speciálně čištěné vody, která zajišťuje hygienu a bezpečnost výrobního procesu. Značka Taste of the Wild dog splňuje nutriční standardy AAFCO (Association of American Feed Control Officials).



Zvýraznění


- vyvážená směs bílkovin a aminokyselin

- sušený kořen čekanky a extrakt z juky - zdroj prebiotického inulinu, podporuje trávení

- hrášek - poskytuje důležité živiny, vitamíny, prvky a energetické složky

- čerstvé ovoce a zelenina - zdroj přírodních antioxidantů, maliny a maliny - mají antioxidační vlastnosti

- rajčata - obsahují betakaroten a lykopen

- batáty - obsahují cennou vlákninu, vitamíny, železo, vápník a betakaroten

- Omega-6 a omega-3 mastné kyseliny - pomáhají udržovat zdravou a lesklou srst


Ingredience


Zubr (10,5 %), jehněčí moučka, sladké brambory, vaječné výrobky, hrachový protein, hrášek, brambory, řepkový olej, rajčatový protlak, pečená zvěřina (4 %), hovězí maso, lněné semínko, bramborová vláknina, mořská rybí moučka, lososový olej (zdroj DHA), minerální látky, sušený kořen čekanky, extrakt z yucca schidigera, rajčata, borůvky, maliny.


Analytické komponenty


Bílkoviny 28,0 %, obsah tuku 17,0 %, hrubá vláknina 5,0 %, hrubý popel 7,9 %, vlhkost 10,0 %, omega-6 mastné kyseliny 2,8 %, omega-3 mastné kyseliny 0, 3 %, DHA (kyselina dokosahexaenová) 0,05 %.


Vitamíny


Vitamin A 11 500 lU/kg, vitamin D 865 lU/kg, vitamin E 175 IU/kg.


Stopové prvky


Chelát železa a hydrát aminokyselin 69 mg/kg, chelát mědi a hydrát aminokyselin 8 mg/kg, síran železnatý monohydrát 69 mg/kg, síran měďnatý pentahydrát 8 mg/kg, jodid draselný 1,75 mg/kg, chelát manganu a aminokyselina hydrát 14 mg/kg, oxid manganatý 14 mg/kg, síran manganatý 14 mg/kg, hydrát chelátu zinku a aminokyseliny 75 mg/kg, síran zinečnatý 75 mg/kg, seleničitan sodný 0,3 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
24.4
Produktová řada:
TASTE OF THE WILD High Prairie Puppy
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TASTE OF THE WILD

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Bizon
Tuky (%):
17
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.