Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Taste Of The Wild Pacific Stream 12,2 kg - granule pro psy s uzeným lososem

58288
1197 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 299 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Chuť Wild Pacific Stream - nezapomenutelná chuť
Taste Of The Wild Pacific Stream má dokonale vyváženou chuť, kterou si jistě oblíbí každý pes. Náš dietolog Max si myslí, že je to jedna z nejchutnějších potravin na trhu, a ví, o čem mluví, protože mnohé z nich otestoval. S lososem, moučkou z oceánských ryb a sladkými bramborami Taste Of The Wild Pacific Stream určitě potěší i ty nejnáročnější zvířecí chutě.

Chutné krmivo nejen pro citlivé jazýčky zvířat
Taste Of The Wild Pacific Stream neobsahuje obilniny, takže je ideální pro psy s citlivým trávicím systémem. Obsah ovoce a zeleniny je navíc velmi cenným zdrojem vitamínů a antioxidantů, které blahodárně působí na zdraví a posilují imunitní systém. Toto krmivo není vhodné pouze pro citlivé psy. Díky svému vyváženému složení je vhodný pro všechny domácí mazlíčky.

Zdravé krmivo pro vašeho psa
Taste Of The Wild Pacific Stream obsahuje syrového a uzeného lososa, sladké brambory, hrášek, rajčata a mnoho další zeleniny a ovoce. Dodáme tak svému příteli všechny potřebné živiny ve velmi atraktivní a chutné podobě.

Ingredience:
maso z lososa, masová moučka z oceánských ryb, batáty, řepkový olej, masová moučka z lososa, uzené maso z lososa, bramborová vláknina, přírodní aroma, sušený kořen čekanky, rajčata, borůvky, maliny, extrakt z yucca schidiger, enterococcus faecium, lactobacillus casei, lactobacillus acidophilus , Saccharomyces cerevesiae fermentační rozpustné látky, sušený fermentační extrakt Aspergillus oryzae, biotin, kyselina listová

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.2
Produktová řada:
TASTE OF THE WILD Pacific Stream
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TASTE OF THE WILD

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Losos
Tuky (%):
15
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.