Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin Maxi Sterilised 12 kg - granule pro dospělé psy velkých plemen, po kastraci

Značka: ROYAL CANIN
67039
1681 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 420 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Antioxidanty pro prodloužení mládí

Kromě živin obsahuje i komplex antioxidantů, které bojují proti volným radikálům. Pokud je podáván jako součást každodenní stravy, pomáhá zpomalovat proces stárnutí buněk. Obchod maxandmrau.pl nabízí chutná, rozmanitá a především zdravá krmiva a pamlsky, které splňují speciální potřeby vašeho domácího mazlíčka a kterými můžete zpestřit jeho každodenní stravu a zlepšit jeho pohodu.

Minimalizace rizika nadváhy

Krmivo Maxi Sterilised pomáhá udržet normální tělesnou hmotnost velkých psů po sterilizaci a kastraci. Toho je dosaženo zvýšením obsahu bílkovin ve složení, snížením obsahu tuku a přidáním L-karnitinu, který stimuluje metabolismus tuků.

Chutné a syté krokety

Aromatické a chutné krmivo účinně povzbudí vašeho domácího mazlíčka, aby snědl optimální porci jídla. Krokety byly vyvinuty s ohledem na potřeby vašeho domácího mazlíčka a obsahují speciální kombinaci ingrediencí, které zvyšují pocit sytosti a snižují chuť k jídlu mezi jednotlivými jídly.

Složení:

kukuřice, sušená kuřecí bílkovina, pšenice, kukuřičný lepek, rostlinné vlákno, hydrolyzát zvířecí bílkoviny, živočišné tuky, řepné řízky, izolát rostlinný, rybí tuk, rybí tuk, rybí tuk, rybí tuk, rybí tuk , extrakt z kvasnice ( pramen mannooligosacharidů), brutnákový olej.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
Royal Canin Maxi Digestive Care
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
18
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.