Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin Digestive Care Maxi 12 kg - granule pro dospělé psy velkých plemen s citlivým žaludkem

Značka: ROYAL CANIN
67037
1658 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 415 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Pro uvolnění trávicího traktu

Složení je založeno na vysoce kvalitních živinách. Složení bylo navrženo tak, aby podporovalo proces trávení jídla a vstřebávání živin a zdraví prospěšných látek v něm obsažených. Optimálně vyvážený poměr rozpustné a nerozpustné vlákniny podporuje střeva a prebiotika jim pomáhají udržovat správnou mikroflóru. Obchod maxandmrau.cz nabízí širokou škálu zdravých, výživných a chutných krmiv, která splňují speciální potřeby a požadavky vašeho psa, a také pamlsky, které jsou ideální pro zpestření každodenní stravy vašeho psa.

Vysoký výkon trávení

Složení krmiva obsahuje vysoce kvalitní bílkoviny, které mají velký vliv na účinnost trávicího procesu potravy. Receptura vyvinutá odborníky a výrobní proces využívající speciální technologii zaručují vyšší úroveň stravitelnosti krmiva a správně podporovanou činnost střev potvrzuje optimální kvalita psího trusu, což bylo prokázáno studiemi provedenými v chovatelských stanicích Royal Canin.

Složení:

rýže, sušená kuřecí bílkovina, pšeničná mouka, živočišné tuky, pšenice, kukuřičný lepek, izolát rostlinných bílkovin *, ječmen, hydrolyzát zvířecí bílélkoviny, sójový olej, sójový olej s kvasnicí (jarní mannooligosacharidů), brutnákový olej, extrakt z měsíčka lékařského (luteinový pramen).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
Royal Canin Maxi Digestive Care
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
18
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.