Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Dog urinary středně kalorické 12 kg granule se sníženým obsahem kalorií pro dospělé psy s méně kalorickými onemocněními

Značka: ROYAL CANIN
4380
2010 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 503 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní dietní krmivo pro dospělé psy

Pokud váš pes bojuje s močovými problémy, stojí za zvážení veterinární krmivo Royal Canin Dog Urinary Moderate Canine. Jedná se o speciální potravinu, která byla navržena tak, aby snížila riziko struvitové a oxalátové urolitiázy a zabránila opětovnému výskytu bakteriální cystitidy. Toto krmivo se skládá z vysoce kvalitních surovin, které pomáhají udržovat zdraví močového ústrojí vašeho psa. Navíc obsahuje správné množství bílkovin a nízký obsah tuku, což z něj dělá ideální krmivo pro psy s nadváhou nebo kastrované psy a psy s nízkou fyzickou aktivitou. Je také důležité, že Royal Canin Dog Urinary Moderate Canine je vhodný pro psy všech plemen. Obsahuje složky, které pomáhají udržovat zdraví močových cest u psů různé genetické výbavy. Vzhledem k tomu, že se jedná o veterinární krmivo, konzultujte jeho podání se svým veterinárním lékařem. Vyplatí se také pravidelně kontrolovat zdravotní stav psa, což pomůže předejít případným problémům souvisejícím s močovou soustavou.

Složení:

rýže, kukuřičná mouka, dehydrované drůbeží maso, rostlinná vláknina, kukuřičný lepek, minerální látky, živočišné tuky, hydrolyzované živočišné bílkoviny, dužina čekanky, pšeničný lepek*, vaječný prášek, sójový olej, rybí tuk, fruktooligosacharidy, extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu). DOPLŇKOVÉ LÁTKY (na 1 kg potraviny): Nutriční doplňkové látky: Vitamín A: 15400 UI, Vitamín D3: 1400 UI, E1 (Železo): 46 mg, E2 (Jód): 3,5 mg, E4 (Měď): 10 mg, E5 ( Mangan): 59 mg, E6 (Zinek): 194 mg, E8 (Selen): 0,11 mg - Konzervanty - Antioxidanty. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein: 20 % - Hrubé oleje a tuky: 11 % - Hrubý popel: 7,2 % - Hrubá vláknina: 6,1 % - Síra: 0,21 % - Vápník: 0,57 % - Fosfor: 0,57 % - Sodík: 1,2 % - Draslík: 0,8 % - Hořčík: 0,05 % - Chloridy: 2,15 % - Okyselovače moči: síran vápenatý (0,7 %), DL-methionin. * LIP (Low Indigestible Protein): protein vybraný pro svou vysokou stabilitu.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
ROYAL CANIN Dog Urinary S/O
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Wskazania zdrowotne:
  • Oxalátové kameny
  • Struvitové kameny
Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá močová soustava
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
20
Metabolická energie (%):
3500
Fosfor (%):
0.57
Tuky (%):
11
Vápník (%):
0.57
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.