Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Royal Canin Dog Urinary Small 8 kg granule pro malá plemena s onemocněním močových cest

Značka: ROYAL CANIN
4383
1654 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 414 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Royal Canin Veterinary Diet Canine Urinary S/O Small Dog je krmivo, které bylo speciálně upraveno pro potřeby psů malých plemen, kteří se potýkají s onemocněními močových cest

Receptura krmiva je složena tak, aby krmivo maximálně podpořilo likvidaci stávajících a zamezení tvorby nových kamenů, tedy jde o vytvoření takového prostředí, v němž se kameny neudrží. Krmivo pečující o močové cesty z dílny Royal Canin se vyznačuje sníženým množstvím proteinů, avšak jedná se o vysoce kvalitní zdroje, a také v sobě nese nižší poměr magnézia. Tyto dva faktory podporují ředění moči a okyselují ji, tedy výrazně snižují riziko vzniku nových kamenů. Krmivo zároveň pomáhá rozpouštět kameny stávající a zamezuje usazování vápníku na zubech, tedy zabraňuje vzniku zubního kamene. Dbejte na následující upozornění: Podávání veterinárního dietního krmiva by mělo proběhnout vždy až po předchozí konzultaci s veterinářem. Po dobu podávání takového krmiva byste měli se zvířetem absolvovat pravidelné veterinární kontroly (každých 6 měsíců).

Pokud by se zdravotní stav Vašeho miláčka zhoršil, vyhledejte neprodleně veterinární pomoc. Vložením produktu do nákupního košíku potvrzujete, že jste se s upozorněním seznámili a že mu rozumíte.

Indikace:

U struvitových kamenů: rozpuštění a zabránění opětovnému vzniku U oxylátů: zabránění recidivy Bakteriální zánět močového měchýře: zajištění sekundárních struvitových krystalů (ve spojení s adekvátní léčbou pomocí antibiotik)

Kontraindikace:

Chronické onemocnění ledvin (CNI) Onemocnění srdce (pokud je vyžadováno omezení sodíku) Souběžné užívání jiných moč okyselujících léčiv Růstová fáze, březost nebo laktace Royal Canin Veterinary Diet Canine Urinary S/O Small Dog - přehled:

Suché dietní veterinární krmivo vhodné pro dospělé psy malých plemen Pomáhá psům trpícím onemocněními močových cest Extra složení: nízké množství magnézia a snížený obsah bílkovin Nízká hodnota RSS: nižší desaturace moči(RSS = relativní supersaturace) znamená menší koncentraci jontů, které se podílejí na vzniku krystalů v moči

Nižší koncentrovanost moči:díky ředění redukuje riziko vzniku struvitů a oxylátů Rozpuštění kamenů: rozpouští struvity, které se v močových cestách již nacházejí

Prevence vzniku zubního kamene: váže vápník obsažený ve slinách, který se podílí na výskytu zubního kamene
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
8
Produktová řada:
ROYAL CANIN Dog Urinary Small
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Wskazania zdrowotne:
  • Oxalátové kameny
  • Struvitové kameny
  • Zánět močového měchýře
Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá močová soustava
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
20
Metabolická energie (%):
3930
Fosfor (%):
0.7
Tuky (%):
17
Vápník (%):
0.7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.