Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Dog fiber response 7,5 kg granule pro dospělé psy s onemocněním trávicího ústrojí a sklonem k zácpě

Značka: ROYAL CANIN
55145
1410 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 353 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
ROYAL CANIN Dog Fiber Response 7,5 kg - Krmivo pro psy s problémy s trávením

ROYAL CANIN Dog Fiber Response 7,5 kg je suché, kompletní krmivo pro dospělé psy náchylné k zácpě, zácpě a/nebo chlupům. Krmivo bylo vyvinuto speciálně pro psy s trávicími problémy, jako je kolitida nebo poruchy trávení. Tato směs obsahuje nadstandardní množství rostlinné vlákniny, která může pomoci regulovat trávicí průchod a napomáhat trávení. Díky fruktooligosacharidům se potrava snadněji vstřebává střevní flórou a omega-3 mastné kyseliny EPA a DHA pomáhají snižovat zánětlivé procesy ve střevech. Antioxidační komplex v krmivu pomáhá posilovat imunitní systém psa a chránit buňky těla před agresivními odpadními látkami. ROYAL CANIN Dog Fiber Response 7,5 kg je speciální krmivo, které by mělo být používáno podle pokynů veterináře. Před nákupem a podáváním krmiva svému psovi se poraďte se svým veterinářem. Při podávání tohoto krmiva vašemu psovi by měly být prováděny pravidelné návštěvy veterináře a vyšetření.

Složení:

rýže, lignocelulóza, drůbeží protein (sušený), živočišný tuk, kukuřice, kukuřičný lepek, živočišný protein (hydrolyzovaný), minerální látky, vepřový protein (sušený), pšeničný lepek, sušená řepa dužina, sójový olej, rybí tuk, kvasnice, psyllium (plevy a semena), fruktooligosacharidy, kvasnicový hydrolyzát (zdroj mananoligosacharidů), sušené vejce, sušený květ měsíčku lékařského (zdroj luteinu) *LIP: vybrané lehce stravitelné bílkoviny s vysokou biologickou hodnotou Doplňkové látky na 1 kg: Vitamin A: 11 300 IU, Vitamin D3: 1 000 IU, Železo: 42 mg, Jód: 3,3 mg, Měď: 8 mg, Mangan: 55 mg, Zinek: 180 mg, Selen: 0,08 mg, EPA/DHA: 3 g, Konzervační látky, Antioxidanty Stanovení: Hrubý protein: 23 %, Hrubé oleje a tuky: 16 %, Hrubý popel: 7,3 %, Hrubá vláknina: 11,1 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7.5
Produktová řada:
ROYAL CANIN Dog fibre response
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Vyčesávání
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
31
Metabolická energie (%):
3860
Fosfor (%):
0.99
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.04
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.